Γιώργος Λάγιος για τη συνύπαρξη με την Ελίνα Παπίλα: «Υπήρχαν νεύρα, άγχος και ένταση»

Γιώργος Λάγιος για τη συνύπαρξη με την Ελίνα Παπίλα: «Υπήρχαν νεύρα, άγχος και ένταση»

«Καταλαβαίνω το ότι πιέζει, όπως σε όλες τις δουλειές, το εάν πάει καλά» δήλωσε ο ψυχολόγος

Στην πρόσφατη τηλεοπτική του προσπάθεια στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» του ΑΝΤ1 και την συνύπαρξή του για λίγες εβδομάδες με την Ελίνα Παπίλα αναφέρθηκε ο Γιώργος Λάγιος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» στο OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λάγιος σημείωσε χαρακτηριστικά, πως «είμαι ειλικρινά ένας άνθρωπος που πολύ δύσκολα θα τσακωθείς. Όμως, εάν ένας άνθρωπος έρχεται με τα προβλήματα του από το σπίτι του, από τα παιδιά του, από τα οικονομικά του και έχεις να συναναστραφείς με ανθρώπους που δεν ξέρεις και οι οποίοι έχουν τα δικά τους νεύρα… είναι πολύ εύκολο! Υπάρχει η σπίθα! Οπότε εμένα με βοηθάει η ιδιότητα μου στο να είμαι λίγο πιο ήρεμος σε όλα αυτά. Αλλά είμαι και άσχετος, είμαι ερασιτέχνης στο θέμα της τηλεόρασης». «Έμαθα πάρα πολλά πράγματα. Νεύρα όμως υπήρχαν, γιατί υπάρχει άγχος και ένταση ειδικά όταν τα νούμερα δεν είναι καλά» πρόσθεσε.

«Εμείς στην εκπομπή, για να είμαι ειλικρινής, υπήρχαν στιγμές που είχαμε νεύρα, αλλά είχαμε καλή σχέση μεταξύ μας. Δηλαδή στο μεταξύ μας, ειδικά με τους συνεργάτες μου μπροστά από την κάμερα, είχαμε άριστη σχέση πραγματικά» πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λάγιος στην ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN. «Καταλαβαίνω όμως, το ότι πιέζει, όπως σε όλες τις δουλειές, το εάν πάει καλά. Αν δεν πάει κάτι καλά, αρχίζει μια γκρίνια και εκεί ξεκινάει το πως το διαχειρίζεσαι. Η αλήθεια είναι, πως όταν υπάρχει μια γκρίνια πίσω από τις κάμερες, θα φανεί και μπροστά. Ίσως, αν δεν φανεί, θα φανεί πως δεν μπορείς να είσαι τελείως ελεύθερος σε αυτό που θέλεις να κάνεις» είπε.