Δημήτρης Πανόπουλος για Ναταλία Γερμανού: «Όταν κλείνουν οι κάμερες είναι ένας δύσκολος άνθρωπος»

Δημήτρης Πανόπουλος για Ναταλία Γερμανού: «Όταν κλείνουν οι κάμερες είναι ένας δύσκολος άνθρωπος»

Συνεργάζονται για τρίτη σεζόν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Δημήτρης Πανόπουλος και απάντησε για όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για τη μεταξύ τους συνεργασία στο «Καλύτερα δε γίνεται» στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Night Out.

«Το περιεχόμενο της συνέντευξης το ήξερα, μου το είχε πει η Ναταλία. Πρώτα από όλα πιστεύω ότι αυτό που συμβαίνει μέσα στα γραφεία δεν χρειάζεται να βγαίνει προς τα έξω και είναι πάγια τακτική μου να μη συζητάω δημόσια αυτά που βιώνω. Ήταν δύσκολη χρονιά (σ.σ. η πρώτη). Ίσως και η Ναταλία περίμενε άλλα πράγματα από αυτά που ήρθανε. Εγώ αυτό που θέλω να πω και για αυτό επέμεινα για να πετύχει αυτή η συνεργασία, είναι ότι τα διαπιστευτήριά μου τα είχα δώσει.

Εγώ ήρθα από ένα κανάλι που έκανα τα πάντα και ρεπορτάζ που μπορούσα να καλύψω σε πολύ δύσκολες συνθήκες, οπότε δεν μπορώ να σταθώ στη δυσκολία ή στις απαιτήσεις που υπήρχαν όσο στο γεγονός ότι αυτό το πράγμα τελικά λειτούργησε. Επέμεινα γιατί εγώ ήθελα να δώσω αυτό που μπορούσα. Δεν το είχα δώσει στην αρχή. Μπορεί να φταίω εγώ, μπορεί να φταίει και το περιβάλλον που δεν με άφηνε να δώσω αυτό που μπορούσα γιατί δεν είναι να πάρω 100% την ευθύνη ούτε να τη ρίξω στους άλλους. Χρειάζεται δύο για να χορέψεις και την πρώτη χρονιά δεν υπήρχε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος στον χορό» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος και συνέχισε ως εξής:

«Δεν δικαιολογώ τίποτα, σου λέω ότι τα πράγματα ήταν έτσι. Τώρα αν έπρεπε να γίνουν έτσι ή διαφορετικά, δεν μπορούμε να πάμε το χρόνο πίσω. Το θέμα είναι ότι μπορέσαμε και βρήκαμε έναν τρόπο συνεργασίας και φέτος είμαστε στην τρίτη χρονιά. Αν είχαν ξεπεραστεί τα όρια θα το ξέραμε όλοι, θα το είχαμε μάθει.

Νομίζω ότι πλέον όλοι έχουν καταφέρει να βγάζουν αυτό που χρειάζεται. Η Ναταλία για εμένα -και όχι επειδή είμαι εκεί γιατί βλέπετε ότι γίνεται μία συζήτηση που δεν έχει ξαναγίνει στην τηλεόραση, τη στιγμή που υπάρχει συνεργασία, συνήθως φεύγουνε και αρχίζουν μετά τα ξεκατινιάσματα- είναι ίσως η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια. Μπορεί να χειριστεί τα πάντα με τεράστια χειρουργική ακρίβεια. Κατά τα άλλα όταν κλείνουν οι κάμερες είναι ένας δύσκολος άνθρωπος. Ούτε το κρύβω ούτε τίποτα και σε εκείνη το έχω πει».