Αφροδίτη Γραμμέλη για Γιώργο Λιάγκα: «Εμφανίστηκε ως ο άνθρωπος που λύνει και δένει σε μία εκπομπή και δεν υπάρχει σταθμός»

Αφροδίτη Γραμμέλη για Γιώργο Λιάγκα: «Εμφανίστηκε ως ο άνθρωπος που λύνει και δένει σε μία εκπομπή και δεν υπάρχει σταθμός»

«Ποιος μου λέει εμένα, ότι δεν φταίει ο παρουσιαστής, αν δεν πάει καλά μία εκπομπή;»

Την έντονη διαφωνία της με τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ότι δεν είναι ανέντιμο να πεις σε κάποιον συνεργάτη σου, ότι δεν ταιριάζει μέσα στην ομάδα της εκπομπής σου, εξέφρασε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Εγώ διαφωνώ σε όλα με τον Γιώργο Λιάγκα, γιατί πια βαρέθηκα να είμαι σε μία τηλεόραση, όπου ο παρουσιαστής είναι ο αυτοκράτορας. Ώπα ρε παιδιά, ποιοι είμαστε εμείς; Τι είμαστε; Δεν είμαστε επαγγελματίες; Δημοσιογράφοι; Εργαζόμενοι; Δεν δίνουμε αίμα; Είναι δυνατόν να εμφανίζεται ο Γιώργος, ως ο άνθρωπος που θα επιλέγει ποιους θα έχει και ποιους δεν θα έχει; Πού είναι τα κανάλια; Εγώ από το κανάλι έχω προσληφθεί, όχι από τον Γιώργο, την Μαρία, την Ελένη, την Φωτεινή» είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Ο Γιώργος εδώ εμφανίστηκε ως ο άνθρωπος που λύνει και δένει σε μία εκπομπή και δεν υπάρχει σταθμός. Επίσης, ποιος μου λέει εμένα, ότι δεν φταίει ο παρουσιαστής, αν δεν πάει καλά μία εκπομπή; Δεν έχω δει ποτέ σε μία εκπομπή να μένει η ομάδα και να φεύγει ο παρουσιαστής. Σε ποια εκπομπή έγινε αυτό; Μια ζωή οι άνθρωποι δίπλα δεν αλλάζουν και δεν χρεώνονται τις αποτυχίες; Εκπομπές που δεν έχουν πάει καλά, έχει ξηλωθεί όλο το σύστημα και ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια είναι ανέγγιχτοι παιδιά. Και το πρόβλημα παραμένει» κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.