Χωρισμός «βόμβα» για Dua Lipa και Ρομέν Γαβρά μετά από οκτώ μήνες – «Έχει βάλει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της»

Χωρισμός «βόμβα» για Dua Lipa και Ρομέν Γαβρά μετά από οκτώ μήνες – «Έχει βάλει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της»

Το μήνυμα της τραγουδίστριας μέσα από το τελευταίο της τραγούδι

Σε χωριστούς δρόμους φαίνεται πως βαδίζουν Dua Lipa και Ρομέν Γαβράς, μετά από ένα θυελλώδες ειδύλλιο που κράτησε οκτώ μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια με καταγωγή από την Αλβανία αποφάσισε να επικεντρωθεί στην καριέρα της και να αφήσει τους έρωτες στην άκρη.

 

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και έναν μήνα, όταν η διεθνής σταρ κυκλοφόρησε το τελευταίο της single «Houdini». Στο τελευταίο της τραγούδι μάλιστα ακούγεται να λέει ότι είναι επιπόλαιη στις σχέσεις της.

 

Η ποπ σταρ είχε εντοπιστεί για πρώτη φορά με τον Γάλλο σκηνοθέτη τον Μάρτιο, όταν οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να επιστρέφουν μαζί στο σπίτι από σόου της εβδομάδας μόδας Saint Laurent στο Παρίσι. Το επίσημο ντεμπούτο τους, ωστόσο, έκαναν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών δύο μήνες αργότερα, τον Μάιο.

«Η Ντούα και ο Ρομέν χώρισαν τους δρόμους τους μετά από ένα καλοκαίρι αγάπης. Έχει βάλει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση τους πριν τα πράγματα χαλάσουν. Ο Ρομέν θεωρούσε την Ντούα εργασιομανής, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να επιβραδύνει για τίποτα και για κανέναν», δήλωσε στη Sun πηγή δίπλα στο πρώην πλέον ζευγάρι.

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά να απολαμβάνει μια βραδινή έξοδο μαζί τον περασμένο μήνα, καθώς μαζί τους ήταν και ο αδελφός της τραγουδίστριας. Επίσης, οι δυο τους είχαν κάνει διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι ταξιδεύοντας στη Σίφνο και την Πελοπόννησο, ανάμεσα σε άλλα, και είχαν επισκεφθεί και τον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας, το Κόσοβο.