Ανδρέας Μικρούτσικος για Super Κατερίνα: «Το κάνω γιατί έχω οικονομική ανάγκη»

Ανδρέας Μικρούτσικος για Super Κατερίνα: «Το κάνω γιατί έχω οικονομική ανάγκη»

«Αν δεν περνούσα κάπου ωραία, θα έφευγα», τόνισε

Πάντα ειλικρινής είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος στις συνεντεύξεις που δίνει, όπως έκανε και στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», όπου ήταν καλεσμένος. Ο παρουσιαστής απάντησε αρχικά στην Κατερίνα Ζαρίφη για την παρουσία του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Εγώ θα πάω στο τώρα, γιατί πιστεύω ότι και το τώρα είναι εφαλτήριο για κάτι καινούργιο. Περνάς ωραία εκεί πέρα;», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε γέλια.

«Καταπληκτικό ήταν αυτό που ρώτησες. Περνάω πάρα πολύ καλά», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με… νευρικό γέλιο!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το εξήγησε ως εξήςς: «Αφού ξυπνάω το πρωί και λέω “τι ώρα είναι; Όχι ρε γαμώτο, σε μιάμιση ώρα θα είμαι εκεί”. Αν δεν περνούσα κάπου ωραία, θα έφευγα. Αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω, το κάνω γιατί έχω οικονομική ανάγκη, γιατί δεν έχω κανέναν πόρο. Και δεν μπορώ να έχω κανένα πόρο, παρά μόνο όσα επιτρέπονται να βάλω σε μια τράπεζα, γιατί τα υπόλοιπα μου τα παίρνει. Και το κάνω γι’ αυτό.

Αν είχα στοιχειώδη χρήματα, δεν θα το έκανα. Αυτή τη στιγμή έχω ανάγκη, αλλά η ανάγκη δεν υπερβαίνει την αξιοπρέπειά μου. Αν νιώσω ότι με καταπιέζουν, ότι δεν με αφήνουν να εκφραστώ ή μου φέρονται υποτιμητικά, θα ανοίξω την πόρτα και θα φύγω».