Δικαίωση Αχιλλέα Μπέου: Βίντεο με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει στον… αέρα «δεν θέλω το παιδί μου να γίνει gay»

Δικαίωση Αχιλλέα Μπέου: Βίντεο με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει στον… αέρα «δεν θέλω το παιδί μου να γίνει gay»

Ο δήμαρχος Βόλου θυμόταν καλά όσα είχε πει πριν δέκα χρόνια ο παρουσιαστής

Μεγάλη κόντρα είχαν το πρωί στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Αχιλλέας Μπέος και ο Γιώργος Λιάγκας με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να ζητήσει να κλείσει η γραμμή και να τονίσει πως δεν θέλει να φιλοξενηθεί ξανά ο δήμαρχος Βόλου στην εκπομπή του Ant1. Αυτό που τον πείραξε περισσότερο είναι ότι ο Αχιλλέας Μπέος του υπενθύμισε ότι πριν από δέκα χρόνια είχε πει «δεν θέλω το παιδί μου να γίνει gay», αλλά ο Λιάγκας δεν το παραδέχτηκε, ωστόσο υπάρχει το βίντεο που δικαιώνει τον δήμαρχο.

Όλα ξεκίνησαν μετά τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, όταν ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε ειρωνικά στην πρωινή εκπομπή του Ant1 με τον δήμαρχο Βόλου να υπενθυμίζει στον παρουσιαστή πως «Πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή που έκανες με τη σύζυγό σου, με τη Φαίη, είπες ότι εγώ δε θέλω τα παιδιά μου να γίνουν gay».

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον Μπέο πως «δεν το είπα ποτέ αυτό και αν το είπα, το είπα διαφορετικά» ενώ ο δήμαρχος Βόλου τον παρότρυνε να παίξει το συγκεκριμένο βίντεο λέγοντας: «Βάλ’ το ρε μάγκα και αφήστε τα αυτά».

Το βίντεο δικαιώνει τον Μπέο

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας στον τηλεοπτικό αέρα ήρθε σε διένεξη με την τότε σύζυγό του, Φαίη Σκορδά και φώναζε πως «δεν θέλω το παιδί μου να γίνει gay».

Ήταν Τετάρτη 27 Νοεμβρίου του 2013 όταν στο πλατό του «Πρωινού» του Ant1 το οποίο παρουσίαζε τότε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα άνοιξε συζήτηση περί ομοφυλοφιλίας με αφορμή την τροπολογία στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που ήθελε να επεκτείνει την δυνατότητα σύναψης συμφώνου συμβίωσης από ομόφυλα ζευγάρια στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε εξέφρασε με έντονο ύφος τη θέση του. «Δόξα σοι ο Θεός. Το λέμε χρόνια» ενώ όταν η Φαίη Σκορδά εξομολογήθηκε ότι ενώ εκείνη βρισκόταν στην παιδική χαρά με τον μικρό της γιο Γιάννη, τον είδε να έχει μια κάπως επιθετική συμπεριφορά προς ένα άλλο παιδί και τον πλησίασε για του κάνει παρατήρηση ο παρουσιαστής την παρότρυνε να τον αφήσει να το χειριστεί μόνος του με ανδρισμό.

«Μα δεν θέλω να γίνει το παιδί μου gay. Φαίη μου άκου να σου πω κάτι… Κανένας πατέρας δεν θέλει να γίνει το παιδί του gay. Κανένας. Ούτε θα χαρεί. Άμα γίνει δεν θα το σκοτώσω όμως! Δίπλα του θα είμαι αλλά δεν θέλω να γίνει. Δεν θα πω ψέματα. Το ίδιο θα το αγαπώ αλλά δεν θέλω να γίνει, τι να κάνουμε τώρα;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.