Το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Ειρωνεύεται, είναι αγάπη αυτό;»

Το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Ειρωνεύεται, είναι αγάπη αυτό;»

«Ώρες ώρες αναρωτιέμαι εάν τη λογική αυτή την έχει μέσα στο μυαλό του»

Κατά του Γιώργου Λιάγκα αναφορικά με τις τοποθετήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς για τους υπέρβαρους ανθρώπους στράφηκε την Κυριακή (26/11) η Σίσσυ Χρηστίδου.Αφορμή στάθηκε η ένταση που δημιουργήθηκε πρόσφατα στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με αφορμή αυτό το θέμα, με τον παρουσιαστή να κάνει λόγο για αισχρό λαϊκισμό.

«Δεν μπορώ να καταλάβω… πραγματικά ώρες ώρες αναρωτιέμαι εάν ο Γιώργος τη λογική αυτή την έχει μέσα στο μυαλό του, αν λειτουργεί έτσι η σκέψη του ή αν προσπαθεί να στηρίξει τέτοια επιχειρήματα. Μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση που επιμένει με αυτόν τον τρόπο, ειρωνεύεται σε φάσεις το πολιτικά ορθό λέγοντας: τότε βέβαια δεν είχε πολιτικώς ορθό», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αυτό είναι όμως το πρόβλημα. Κάποτε έδερναν και τα παιδιά στο σχολείο, γίνονταν πολλά που δεν γίνονται πια. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό είναι η εξέλιξη, η ενσυναίσθηση και δεν μπορεί αυτό το πράγμα να ονομάζεται αγάπη. Πιστεύει δηλαδή κανένας ότι ένας άνθρωπος που έχει παραπάνω κιλά σε παθολογικό βαθμό, που είναι παχύσαρκος, δεν το γνωρίζει; Περιμένει κάποιον άλλο να έρθει και να του το πει με… αγάπη;» ανέφερε.

«Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να του δείξεις την απόλυτη αποδοχή και να τον βοηθήσεις να βρει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια του και να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του. Προστατεύεις τον άλλο που έχεις απέναντί σου, ποιος σου δίνει το δικαίωμα να τον πληγώνεις;», δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου αμέσως μετά.

«Όλοι έχουμε πει χοντράδες κατά καιρούς, δεν βγάζω τον εαυτό μου απ’ έξω. Έχει να κάνει με ποιον έχεις απέναντί σου. Εμένα, ας πούμε, ποτέ δεν με ένοιαξαν τα παραπάνω κιλά, είτε μου έλεγαν κάτι αρνητικό, είτε κάτι περιπαικτικό. Όμως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο», σχολίασε από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Είναι αγάπη αυτό;»

«Παιδιά, είναι δυνατόν να βγαίνουμε και να διατυπώνουμε ότι μπορεί ένας παχύσαρκος άνθρωπος να πάθει κάτι και να λέμε μετά: α δεν του το ‘πα; Δεν το ξέρει δηλαδή ο άνθρωπος; Είναι αγάπη αυτό;

Ρώτησε κανείς έναν άνθρωπο που έχασε απότομα κιλά, αν υπάρχει από πίσω κατάθλιψη, στεναχώρια, πόνος; Αναρωτήθηκε κανείς για αυτό; Όχι. Αυτό δεν θεωρείται λοιπόν θέμα υγείας και δεν θεωρείται αγάπη. Ας αφήσουμε τους ανθρώπους στην ησυχία τους. Μιλάμε γενικά για το φαινόμενο, δεν είναι μόνο ο Γιώργος», επισήμανε η Σίσσυ Χρηστίδου στη συνέχεια.

«Ειρωνεύεται ότι τότε δεν είχαμε πολιτική ορθότητα… Μα αυτό είναι το θέμα, η εξέλιξη! Είναι υποκριτική η εξέλιξη; Όχι. Ενδεχομένως για εκείνους που δεν θέλουν να εξελιχθούν. Αυτή η κάλυψη δεν είναι αρκετή, να λες ότι επειδή εγώ δέχομαι τέτοια σχόλια μπορώ να βγαίνω και να λέω ό,τι θέλω. Λυπάμαι» δήλωσε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου, περνώντας σε διαφημιστικά μηνύματα.