Φαίη Σκορδά στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Λήγει το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι με τον ΣΚΑΪ και δεν έχω κάνει καμία συζήτηση»

Φαίη Σκορδά στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Λήγει το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι με τον ΣΚΑΪ και δεν έχω κάνει καμία συζήτηση»

«Για μένα όμως προτεραιότητα είναι το καθημερινό όπως πάντα»

Η Φαίη Σκορδά μετά τα παράπονα που εξέφρασε από τον αέρα του Fay’s Time σχετικά με τους τηλεοπτικούς συντάκτες που δεν την καλούν για να εξακριβώσουν τα ρεπορτάζ που την αφορούν, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Γρηγόρη Μελά ζωντανά για την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega.

«Είπες να πάρεις τηλέφωνο δημόσια, μπροστά στον κόσμο; Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση ακόμη. Εγώ σκέφτομαι κάποια πράγματα για το δικό μου μέλλον, για του χρόνου», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά στο έκτακτο τηλεφώνημα, ενημερώνοντας παράλληλα πως βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το Σαββατοκύριακο.

«Λήγει το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση όμως. Θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμη. Προτεραιότητα πάντα έχει το κανάλι το οποίο βρισκόμαστε. Σαφώς προτεραιότητα μου είναι το καθημερινό και αυτό που κάνω χρόνια», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Το πρωινό είναι μέσα την καρδιά μου. Μου άρεσε και η εμπειρία μου στο βραδινό. Και το My Style Rocks ήταν ωραίο σαν εμπειρία αλλά δεν έλεγα να πάω. Για μένα όμως προτεραιότητα είναι το καθημερινό όπως πάντα. Σας φιλώ», είπε κλείνοντας την τηλεφωνική σύνδεση η Φαίη Σκορδά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε το τηλέφωνο λίγο πριν κλείσει η γραμμή και ζήτησε… συγγνώμη από πλευράς της για το on air «πέσιμο» που της έκανε ο δημοσιογράφος.