Η Ελένη Μενεγάκη για την δίαιτα που ξεκίνησε: «Έκλαιγα χθες το βράδυ, έφαγα μια μπολάρα σαλάτα»

Η Ελένη Μενεγάκη για την δίαιτα που ξεκίνησε: «Έκλαιγα χθες το βράδυ, έφαγα μια μπολάρα σαλάτα»

«Μπαίνω στο νούμερό μου αλλά δεν βγαίνω μετά» είπε με χίουμορ για τα ρούχα της

Μια χιουμοριστική αναφορά στη διατροφή που ξεκίνησε, μιας και όπως είπε «έχει ξεφύγει» στο θέμα του βάρους της, έκανε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την ώρα της μαγειρικής μίλησε για τη διατροφή που ξεκίνησε και το γεύμα που έφαγε χθες το βράδυ. «Έχω ξεκινήσει από χθες μια μικρή αποτοξίνωση. Λέω πως με τη φόρα που έχω πάρει, αν περάσουν και οι γιορτές, τελειώσαμε μετά, δεν υπάρχει επιστροφή. Θέλω να χάσω πόντους, μην κάνουν τα κουμπάκια γκλαν και πετάγονται. Μπαίνω στο νούμερό μου αλλά δεν βγαίνω μετά» είπε.

Η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε λέγοντας: «Έκλαιγα χθες το βράδυ, έφαγα μια μπολάρα σαλάτα. Για αυτό τους έχω προετοιμάσει όλους, άμα βλέπετε και δεν είμαι καλά, να θυμάστε. Άμα με αφήσετε νηστική το βράδυ, θα φάω και τα βιβλία. Θα κάνω αυτά που κάνω όταν βλέπω πως έχω ξεφύγει, τώρα έχω χοντροξεφύγει. Άμα με βλέπετε εσείς μια χαρά είμαι και εγώ χαρούμενη. Σήμερα το πρωί θυμήθηκα τον παππού μου τον Γιώργο. Έβρασα ένα αυγό και το τεμάχισα. Έβαλα από πάνω όλες τις μυρωδιές μπας και χορτάσω».