Γιώργος Λιάγκας: «Αυτό που κάνετε είναι αισχρός λαϊκισμός»

Γιώργος Λιάγκας: «Αυτό που κάνετε είναι αισχρός λαϊκισμός»

Ο παρουσιαστής ξέσπασε κατά των συνεργατών του για τις αντιδράσεις τους με αφορμή τις δηλώσεις Μητσοτάκη για την παχυσαρκία

Ένας έντονος διάλογος διημείφθη σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό», με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την παχυσαρκία, ο οποίος σύντομα έφερε πολλές αντιπαραθέσεις μεταξύ των συνεργατών.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε τους τόνους και είπε: «Ένας άνθρωπος που είναι φανερά χοντρός, φανερά παχύσαρκος, έχει περισσότερες πιθανότητες να πάθει διάφορες ασθένειες. Άρα λοιπόν, αν με αγάπη και όχι με χλευασμό πω σε έναν παχύσαρκο, έναν χοντρό "ρε μεγάλε μαζέψου λίγο, γιατί κρίμα είναι", του το λέω για να είναι ωραίος; Του το λέω, για να είναι υγιής. Αλλά η κοινωνία δυστυχώς, ακόμα και αυτή την αγάπη που εκφράζουμε σε έναν φίλο μας, τείνει να την ποινικοποιήσει και να την κάνει, ότι είναι bullying».

Οι αντιδράσεις των συνεργατών του έριξαν και άλλο «λάδι στη φωτιά» με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά, λέγοντας «αυτό που κάνετε είναι αισχρός λαϊκισμός και ο Βαγγέλης και εσύ, μιλάμε για κάτι άλλο και λαϊκίζετε με τον εύκολο τρόπο!».