Χριστίνα Παππά: «Ήταν μια τραγική στιγμή που δεν θέλω να θυμάμαι»

Χριστίνα Παππά: «Ήταν μια τραγική στιγμή που δεν θέλω να θυμάμαι»

«Έχουν διασύρει το όνομα μου, του γιου μου και συνεργατών μας. Πήγα στη δίωξη και θα προβώ σε μηνύσεις»

Η Χριστίνα Παππά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

«Η εγγονή μου ξεκίνησε να μιλάει και με λέει γιαγιά. Δεν έχω πρόβλημα, αλλά θα προτιμούσα η εγγονή μου να με λέει Χριστίνα και όχι γιαγιά. Στην οικογένειά μου έχουμε μάθει να μη λέμε γιαγιά, ο γιος μου τη μητέρα μου την φωνάζει Νικολέτα. Θα ήθελα να με είχα πεθερά. Είμαι άνετη, δίκαιη και δοτική. Όταν έχω πρόβλημα με την νύφη μου θα της το πω. Η Άννα είναι σαν κόρη μου, τη νιώθω σαν κόρη μου. Ό,τι ανήκει σε έμενα, ανήκει και σε εκείνη. Προτεραιότητα πλέον στη ζωή μου έχει η εγγονή μου, μετά η νύφη μου και μετά ο γιος μου», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Η Χριστίνα Παππά ανέφερε πως υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός και πιστεύει ότι οι γυναίκες άνω των 50 ετών θα πρέπει να επαναστατήσουν: «Η ζωή δεν έχει ηλικία, νιώθω 20 ετών στη ψυχή μου, Δεν πέρασαν ποτέ μέσα μου οι χαρακτηρισμοί του σέξι. Βλέπω παλιές φωτογραφίες μου και θεωρώ ότι υπήρξα μία πολύ ωραία γυναίκα. Νομίζω και τώρα μία χαρά κρατιέμαι. Μου αρέσει η μοναξιά, αλλά κουράστηκα να λέω ότι είμαι "ο άνδρας της ζωής μου". Με φλερτάρουν, αλλά δεν δίνω σημασία. Ο γιος μου έλεγε παλαιοτέρα ότι θα ήθελε να έχω σύντροφο, αλλά απαντούσα ότι νιώθω ευτυχισμένη. Οι μικρότεροι άνδρες φροντίζουν πιο πολύ τις μεγαλύτερες γυναίκες, επειδή τις θαυμάζουν».

Η Χριστίνα Παππά είπε στη συνέχεια: «Με έχει απατήσει σύντροφος μου και τον έχω πιάσει στα πράσα. Ήταν σε διπλανό αμάξι με άλλη γυναίκα. Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφο μου, είμαι πολύ πιστή. Δεν είχα παντρευτεί για να χωρίσω, αλλά για να κάνω οικογένεια και παιδιά. Αυτό δεν έγινε όμως. Ο γιος μου δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα του και δεν ήταν ούτε στην βάπτιση της μικρής. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα του γιου μου, γιατί υπάρχει ο Δημήτρης στη ζωή μου».

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Χριστίνα Παππά απάντησε: «Έχω βάλει το λιθαράκι μου στην καριέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, κάναμε μαζί καθημερινή εκπομπή στην ΕΡΤ3 και τον είχα βοηθήσει όταν είχε έρθει στην Αθήνα. Από εκεί και πέρα, περασμένα ξεχασμένα. Δεν είμαι άνθρωπος που θυμώνω και κρατάω κακία, αλλά κρατάω τις αποστάσεις μου».

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, η Χριστίνα Παππά είπε: «Είχα μία κακή συνεργασία στο παρελθόν που μου στοίχισε και σε θέματα υγείας. Έχω φάει απανωτές σφαλιάρες, είμαι άνθρωπος που δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα στη ζωή μου, πάντα προσέχω. Ήταν μία τραγική στιγμή για μένα που δεν θέλω να σκέφτομαι και να θυμάμαι. Έχουν διασύρει το όνομα μου, του γιου μου και συνεργατών μας. Πήγα στη δίωξη και θα προβώ σε μηνύσεις».