Δημήτρης Σταρόβας για Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Το να αλλάζεις τον στίχο το θεωρώ και λίγο τάχα μου υποκριτικό»

Δημήτρης Σταρόβας για Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Το να αλλάζεις τον στίχο το θεωρώ και λίγο τάχα μου υποκριτικό»

«Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να ενοχλούνται, γιατί είναι και μια μερίδα του κόσμου, που έχει παγιδευτεί σε αυτό το politicaly correct»

Ένα αιχμηρό σχόλιο έκανε ο Δημήτρης Σταρόβας για την Άλκηστις Πρωοψάλτη, με αφορμή την πρωτοβουλία της τελευταίας ερμηνεύοντας το τραγούδι «Άδωνις» σε συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα, να παραλείψει τη λέξη «χοντρή» στον στίχο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται» και την παρουσίαση με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη μιας επετειακής παράστασης με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους, ο Δημήτρης Σταρόβας ερωτηθείς για την παράλειψη της Άλκηστις Πρωτοψάλτη που προκάλεσε θέμα, είπε: «Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να ενοχλούνται, γιατί είναι και μια μερίδα του κόσμου, που έχει παγιδευτεί σε αυτό το politicaly correct και ζητάει πράγματα, που δεν χρειάζονται κιόλας. Είναι λίγο στην υπερβολή του το πράγμα. Από την άλλη, καταλαβαίνω και την άλλη πλευρά. Δηλαδή εγώ τώρα, με αυτή τη λογική, θα έπρεπε να πάθω κατάθλιψη, κάθε φορά που αυτοσαρκάζομαι, αλλά σέβομαι αυτούς που ενοχλούνται. Το να αλλάζεις τον στίχο όμως, το θεωρώ και λίγο τάχα μου, υποκριτικό».

Σε σχέση με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα είπε, ότι μετά τη συνεργασία τους του γίνονται συνέχεια προτάσεις από την τηλεόραση, να βάζει... κεραίες σε ασπρόμαυρες τηλεοράσεις. «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έχω μία σχέση αδελφική. Η Νάταλι Κάκκαβα δεν μου έκανε πρόταση να είμαι μαζί της στο πρωινό» είπε.