Δήμος Βερύκιος για Στέφανο Κασσελάκη: «Ο Τάιλερ είναι η αχίλλειος πτέρνα του, το πάθος στη ζωή είναι δίκοπο μαχαίρι»

Δήμος Βερύκιος για Στέφανο Κασσελάκη: «Ο Τάιλερ είναι η αχίλλειος πτέρνα του, το πάθος στη ζωή είναι δίκοπο μαχαίρι»

«Αν θέλεις να αποσυντονίσεις και να πειράξεις τον Στέφανο Κασσελάκη, εγώ αυτό εισέπραξα χθες»

O Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στο «Ενώπιος Ενωπίω» και στον Νίκο Χατζηνικολάου, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/11). Εκεί μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη δήλωσή του για επιθυμία απόκτησης παιδιών και πιο συγκεκριμένα αγοριών, θέλησε να ξεκαθαρίσει και να ζητήσει ένα συγγνώμη από όσους μπορεί να πλήγωσε.

«Πρώτα από όλα ήταν μια αυθόρμητη απάντηση σε μια χαλαρή εκπομπή, ούτε καν πολιτική εκπομπή. Γνωρίζω ότι μπορεί να πλήγωσα κόσμο με την απάντηση μου και σε αυτόν τον κόσμο ζητώ συγγνώμη. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδιά κάποια μέρα στη ζωή μας. Ναι. Εννοείται ανεξαρτήτως φύλου. Αλλά το βασικό είναι να υπάρχει ισότητα» είπε μεταξύ άλλων για το ζήτημα, ανασκευάζοντας την προηγούμενη δήλωσή του και τονίζοντας την τρυφερή σχέση που έχει με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Ενώ και ο σύζυγός του διηγούμενος παράλληλα το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, εξέφρασε στη συνέχεια την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά με τον Στέφανο Κασσελάκη, θεωρώντας το ευλογία.

Τη συνέντευξη σχολίασε ο Δήμος Βερύκιος στην καθημερινή του παρέμβαση στον αέρα του «Happy Day». Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε τις δικές του παρατηρήσεις παρέα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της.

«Ο Τάιλερ είναι η αχίλλειος πτέρνα του Κασσελάκη, η αδυναμία του. Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται ότι αγαπάει πολύ τον Τάιλερ, έχει πάθος. Και το πάθος στη ζωή είναι δίκοπο μαχαίρι», σχολίασε αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος ο Δήμος Βερύκιος.

«Αν θέλεις να αποσυντονίσεις και να πειράξεις τον Στέφανο Κασσελάκη, εγώ αυτό εισέπραξα χθες. Ήταν μία πολύωρη συνέντευξη με περισσή ευγένεια από τον Νίκο Χατζηνικολάου, η οποία έβγαλε κάποια συμπεράσματα», τόνισε ο Δήμος Βερύκιος.