Αποστολία Ζώη για Βασίλη Καρρά: «Είναι ένας άνθρωπος που σου βγάζει από μέσα σου όλη την ειλικρίνεια σε δευτερόλεπτα»

Αποστολία Ζώη για Βασίλη Καρρά: «Είναι ένας άνθρωπος που σου βγάζει από μέσα σου όλη την ειλικρίνεια σε δευτερόλεπτα»

«Θέλω να είναι καλά, να μην είναι τίποτα το σοβαρό. Και αν είναι κάτι σοβαρό, να φύγει γρήγορα από πάνω του»

Στάζει... μέλι για τον Βασίλη Καρρά η Αποστολία Ζώη, καθώς εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» μια προσωπική της εμπειρία με τον λαϊκό τραγουδιστή. Παράλληλα, αποκάλυψε τη δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με πασίγνωστο συνάδελφό της.

«Εγώ είμαι πολύ εσωστρεφής άνθρωπος. Δεν μοιράζομαι τα μυστικά μου ιδιαίτερα, είμαι σφήκα σε αυτό. Τον είχα βρει ένα βράδυ, με ρώτησε «τι κάνεις, μικρή;», του είπα όλα μου τα θέματα και μου έγραψε επί τόπου ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι», είπε η Αποστολία Ζώη και συνέχισε:

«Δεν το ξεχνάω αυτό. Δεν το ‘χω βγάλει, πρέπει να το βρω αυτό, υπάρχει σε κάποιο κινητό. Είναι ένας άνθρωπος που σου βγάζει από μέσα σου όλη την ειλικρίνεια σε δευτερόλεπτα. Έχει χάρισμα.

Θέλω να είναι καλά, να μην είναι τίποτα το σοβαρό. Και αν είναι κάτι σοβαρό, να φύγει γρήγορα από πάνω του, να είναι περαστικά όλα και να επιστρέψει σιδερένιος».

Όσο για την πιο δύσκολη συνεργασία στην καριέρα της, είπε: «Μου έχει τύχει δύσκολη συνεργασία με πασίγνωστο καλλιτέχνη που μεσουρανεί μέχρι και σήμερα. Που ο καθένας πιστεύει ότι είναι καβάλα στο άλογο και όλοι οι άλλοι πρέπει να είναι από κάτω. Δεν μπορώ να πω όνομα, γιατί θα πέσουν αγωγές και δεν θέλω».