Δημήτρης Σταρόβας: Η κόρη μου δεν μού μιλάει – Θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά

Δημήτρης Σταρόβας: Η κόρη μου δεν μού μιλάει – Θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά

«Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της κάνοντας τρεις δουλειές»

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και το γεγονός ότι τον μεγάλωσε μόνη η μητέρα του μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας με συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου. Επίσης αναφέρθηκε στην έλλειψη του πατέρα του, τη δύσκολη εφηβεία της κόρης του, την τηλεόραση που ποτέ δε θέλησε να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά και για την προσπάθεια με τα κιλά.

«Για όλο μου το περιβάλλον ήταν πολύ δύσκολα γιατί ο πατέρας μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 1,5 ετών. Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της κάνοντας τρεις δουλειές. Μεγάλωσα σαν πάσας. Κάποια στιγμή, στα 5 μου χρόνια, νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα το να έχεις πατέρα. Δεν ήταν εύκολο το γεγονός ότι μεγάλωσα χωρίς πατέρα. Όταν ήμουν μωράκι, μάζευαν υπογραφές για να διώξουν τη μητέρα μου και έλεγαν “η π…νη με το εξώγαμο”. Μετά παντρεύτηκε τον Σταρόβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, και την ξαναπάντρεψα στα 65 της με το ζόρι για να έχει παρέα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας και συνέχισε λέγοντας:

«Χώρισα όταν η κόρη μου ήταν μηνών γιατί θεωρώ λάθος να μένει κάποιος σε μια σχέση όταν δε μπορεί να συνυπάρχει με τον άλλον. Το αρνητικό κλίμα στο ζευγάρι, τα παιδιά το εισπράττουν. Η κόρη μου είναι στην εφηβεία και δε μου μιλάει, θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά».

Για την καριέρα του, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε: «Θεωρώ τον εαυτό μου ταλαντούχο άνθρωπο και γρήγορα κατακτώ αυτά που αγαπώ. Είμαι κατά του πρωταθλητισμού στην τέχνη και γι’ αυτό ποτέ δεν ήθελα να πάρω πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όταν δουλεύαμε μαζί, έκανε εκείνος όλη τη δουλειά, 20 ώρες, κι εγώ έβλεπα σειρές στο λάπτοπ και εμφανιζόμουν στον καλεσμένο και μας θεωρούσαν ίσους».

Όσο για την εικόνα του και τη μάχη με τα κιλά, επισήμανε: «Πρέπει να κάνω κάτι με τα κιλά μου γιατί βλέπω διαφορές ανά εξάμηνο πια. Είμαι τυχερός βέβαια, κάνω εξετάσεις, δεν έχω χοληστερίνη και έχει η Άννα».

Για το body shaming, έχει τη δική του άποψη: «Δεν μπορώ την υπερβολή, όπως έγινε με το metoo. Τα πάμε όλα στα άκρα και χάνεται η αλήθεια».

Κλείνοντας με το γνωστό του χιούμορ, αστειεύτηκε: «Έχω στόχο να γίνω γκόμενος και να διεκδικήσω την Ελένη Μενεγάκη».