Η έκπληξη του Ετεοκλή Παύλου στην αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου ότι έχει κάνει γυμνή φωτογράφιση

Η έκπληξη του Ετεοκλή Παύλου στην αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου ότι έχει κάνει γυμνή φωτογράφιση

Δείτε πώς αντέδρασε όταν άκουσε τη σύζυγο και συμπαρουσιάστριά του

Συζήτηση περί γυμνών φωτογραφήσεων είχαν το πρωί της Τετάρτης η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star, με αφορμή την δήλωση της Ελένης Φιλίνη ότι είναι ίσως η μοναδική που δεν έχει δεχθεί να φωτογραφηθεί ποτέ γυμνή.

«Μπορεί να είμαι το μόνο sex symbol, που υπήρξε ποτέ και δεν έκανα γυμνό. Είχα πολλές προτάσεις για γυμνές φωτογραφίσεις, ήμουν ένα φρέσκο και δροσερό κορίτσι. Ήξερα ότι αν έκανα γυμνή φωτογράφιση, δε θα άρεσε στην οικογένειά μου. Μου έχουν προτείνει πολλά εκατομμύρια για γυμνή φωτογράφιση», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Φιλίνη.

«Εγώ ξέρω κι άλλη, που δεν το ‘χει κάνει, την Ελένη Χατζίδου», είπε μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος ο Ετεοκλής Παύλου, με την τραγουδίστρια να απαντά: «Καλέ εγώ έχω κάνει γυμνό». «Τι έχεις κάνει; Πότε καλέ;», αναρωτήθηκε έκπληκτος ο σύζυγός της και συμπαρουσιαστής του Breakfast@Star.

«Ψάξτε να τη βρείτε. Όχι γυμνή-γυμνή, φόρα παρτίδα. Κάτι είχα εδώ μπροστά και πόζαρα έτσι. Δεν την έχεις δει; Κόπηκαν πόσα αντίτυπα, εκδόθηκε ξαναεκδόθηκε», είπε στη συνέχεια κλείνοντας το μάτι στην κάμερα η Ελένη Χατζίδου.