Ελένη Φιλίνη: «Μου είχαν προτείνει πολλά εκατομμύρια για γυμνή φωτογράφιση»

Ελένη Φιλίνη: «Μου είχαν προτείνει πολλά εκατομμύρια για γυμνή φωτογράφιση»

«Δεν μπορούσα να υιοθετήσω παιδί επειδή ήμουν ανύπαντρη»

Η Ελένη Φιλίνη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η ηθοποιός μίλησε για την απιστία, τη σχέση της με τον χρόνο, την άρνηση σε γυμνές φωτογραφίσεις και την υιοθεσία που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει.

«Η απιστία είναι πολύ κουραστικό πράγμα, μια ταλαιπωρία. Εν αγνοία μου δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει. Κανείς δεν μπορεί να αποφύγει τον χρόνο, είναι ευλογία να μεγαλώνεις ενώ κάθε μέρα χάνεται νέος κόσμος. Η προσωπική μου ζωή αφορά εμένα και κανέναν άλλον. Ο πατέρας μου δε με έχει κανακέψει ποτέ λόγω της δουλειάς του και το ότι είχε φύγει στο εξωτερικό για χρόνια. Δεν ήμουν ποτέ το κακομαθημένο κορίτσι», είπε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

Για τις γυμνές φωτογραφίσεις, η Ελένη Φιλίνη απάντησε: «Μπορεί να είμαι το μόνο sex symbol που υπήρξε ποτέ και δεν έκανα γυμνό. Είχα πολλές προτάσεις για γυμνές φωτογραφίσεις, ήμουν ένα φρέσκο και δροσερό κορίτσι. Ήξερα ότι αν έκανα γυμνή φωτογράφιση δε θα άρεσε στην οικογένειά μου. Μου έχουν προτείνει πολλά εκατομμύρια για γυμνή φωτογράφιση».

Η Ελένη Φιλίνη είπε στη συνέχεια: «Είχα δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Είμαι άγριο παιδί, δε σηκώνω πολλά πολλά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορείς εύκολα να με "κάνεις καλά"».

Η Ελένη Φιλίνη αναφέρθηκε και στην υιοθεσία που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ποτέ: «Δε με φοβίζει ούτε με ‘ξεφοβίζει’ κάτι στον γάμο. Είχα σχέσεις που ήταν σαν γάμοι. Δε μου πέρασε ποτέ το κομμάτι της μητρότητας από το μυαλό. Όταν ήμουν μικρή, είχαμε σκεφτεί με τη μητέρα μου να υιοθετήσουμε ένα παιδί, να το ‘σώσουμε’. Δεν μπορούσα να υιοθετήσω παιδί επειδή ήμουν ανύπαντρη».