Βάσια Τριφύλλη για Αννίτα Πάνια: «Θα της πω, είναι η κατάλληλη στιγμή να σου πω άντε γαμ…»

Βάσια Τριφύλλη για Αννίτα Πάνια: «Θα της πω, είναι η κατάλληλη στιγμή να σου πω άντε γαμ…»

«Έχει καμία σχέση το Χρυσό Κουφέτο της κ. Πάνια με το Ραντεβού στα Τυφλά; Καμία. Ούτε θέλω να το σκέφτομαι, δεν με αφορά»

Με φαρμακερές ατάκες αντέδρασε η Βάσια Τριφύλλη στην είδηση, ότι ενδέχεται η Αννίτα Πάνια να παρουσιάσει το «Ραντεβού στα Τυφλά», που παρουσίαζε παλαιότερα η ηθοποιός.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», είπε ότι «με βρίσκεται σε μία φάση γενικού αναβρασμού, διότι από ό,τι κατάλαβα, θα ξαναγίνει το "Ραντεβού στα Τυφλά". Είμαι η πρώτη διδάξασα. Η Αννίτα Πάνια Ραντεβού στα Τυφλά; Τι λέτε ρε παιδί μου; Χάλασε ο κόσμος παιδιά, δεν πάμε καλά. Έχει καμία σχέση το Χρυσό Κουφέτο της κ. Πάνια με το Ραντεβού στα Τυφλά; Καμία. Ούτε θέλω να το σκέφτομαι, δεν με αφορά».

Πώς φάνηκαν στην Βάσια Τριφύλλη οι παρουσιάσεις των «Ραντεβού στα Τυφλά», που ακολούθησαν μετά το δικό της: «Άσκοπα. Υπάρχουν κάποια θεάματα, που όταν τα έχει χαράξει αυτός που τα έχει κάνει, καλό είναι να μην τα πειράζουμε. Έχουν κάνει πολλές προσπάθειες να ξανακάνουν το Ραντβού με κάποιον άλλον. Δεν πέτυχαν», είπε. Ερωτηθείσα πώς θα αντιδράσει, αν την καλέσει στο τηλέφωνο η Αννίτα Πάνια, για να της ζητήσει συμβουλές, είπε χαρακτηριστικά: «Θα της πω Αννίτα είναι η στιγμή η κατάλληλη να σου πω άντε… γ…ου!».