Θοδωρής Μαραντίνης για την δικαστική διαμάχη με Σίσσυ Χρηστίδου: «Φοβήθηκαν να συνεργαστούμε επειδή είχα αρνητική δημοσιότητα»

Θοδωρής Μαραντίνης για την δικαστική διαμάχη με Σίσσυ Χρηστίδου: «Φοβήθηκαν να συνεργαστούμε επειδή είχα αρνητική δημοσιότητα»

«Αυτό με στεναχώρησε πολύ», είπε ο τραγουδιστής

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγο του, Σίσσυ Χρηστίδου και τον τρόπο που αυτή επηρέασε προσωρινά την καλλιτεχνική του διαδρομή.

«Το να βγαίνουν τα πάντα στη δημοσιότητα είναι σίγουρα ένα σοκ, αλλά το χειρότερο είναι να βγαίνουν πράγματα που δεν ισχύουν. Νομίζω πως εκείνη η περίοδος δεν επηρέασε τόσο τις εμφανίσεις με την μπάντα γιατί νομίζω πως ευτυχώς η μπάντα έχει μια καλή πορεία και ένα ειδικό βάρος τόσα χρόνια που δύσκολα επηρεάζεται από αυτό το κομμάτι. Νομίζω δηλαδή ότι έχει μια δική της ύπαρξη που δεν επηρεάζεται τόσο πολύ, είτε εγώ είμαι παντρεμένος είτε δεν είμαι είτε οτιδήποτε», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης  και εξήγησε:

«Κάποιος μπορεί να πει κάτι, γραφόταν κάτι είτε καλό είτε κακό… Προς χαρά μου είδα ότι δεν επηρεάστηκε όμως το κομμάτι των εμφανίσεων από οτιδήποτε μπορεί να γράφτηκε ή υπήρχε στον αέρα και έλεγε ο καθένας τα δικά του. Αυτό είδα ότι δεν μας επηρέασε ούτε στο να παίξουμε κάπου ή οτιδήποτε άλλο.

Μόνο εκείνη την περίοδο που ήταν το δικαστήριο, κάποιοι άνθρωποι φοβήθηκαν επαγγελματικά επειδή είχα αυτή την αρνητική δημοσιότητα τότε να συνεργαστούν μαζί μου. Αυτό με στεναχώρησε πολύ γιατί για μία περίοδο κάποιοι άνθρωποι είπαν ότι "υπάρχει αυτό το θέμα". Που είναι ίσως λογικό για κάποιους χορηγούς, κάποιες εκπομπές που είχαν χορηγό. Αυτό ήταν λίγο στενάχωρο και με στεναχώρησε που μέσα από αυτήν την διαδικασία έφτασε να επηρεάσει την δουλειά μου, το να δουλέψω και να βγάλω χρήματα για να βιοποριστώ. Όλο αυτό επηρεάστηκε από κάτι που δεν θα έπρεπε».