Κατερίνα Καινούργιου: «Υπάρχουν εκπομπές με τηλεθέαση 4% και 5% και δεν κουνιέται ρουθούνι»

Κατερίνα Καινούργιου: «Υπάρχουν εκπομπές με τηλεθέαση 4% και 5% και δεν κουνιέται ρουθούνι»

«Είναι κάποια πρόσωπα τα οποία το σύστημα τους καλύπτει, γιατί μετά πήγαν και άλλες και έκαναν τον "Πρωινό Καφέ" και δεν είπαν τίποτα που πάτωσαν»

Μια αιχμηρή αναφορά με υπονοούμενα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τα όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη, για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ» με τον Νίκο Μουτσινά.

«Η εκπομπή δεν έκανε άσχημα νούμερα, έκανε 14%–15%. Πια, υπάρχουν εκπομπές με 4% και 5%, οι οποίες υπάρχουν και δεν κουνιέται ρουθούνι και είναι η παρουσιάστρια η καλύτερη, όλοι οι καλύτεροι. Θυμάμαι την Κατερίνα να μπαίνει στο καμαρίνι της και να κλαίει. Κάθε μέρα ήταν τα παιδιά στα μεσημεριανά, ήταν τόσο το bullying, που δημιούργησαν μια τόσο τοξική κατάσταση και έφτασε σε σημείο να διαλυθεί όλο αυτό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι κάποια πρόσωπα τα οποία το σύστημα τους καλύπτει, γιατί μετά πήγαν και άλλες και έκαναν τον "Πρωινό Καφέ" και δεν είπαν τίποτα που πάτωσαν. Την Κατερίνα και τον Νίκο τους χτυπούσαν αλύπητα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.