Light για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έχει πολύ χαμηλό επίπεδο, έκανε ριάλιτι 40–50 χρόνια»

Light για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έχει πολύ χαμηλό επίπεδο, έκανε ριάλιτι 40–50 χρόνια»

«Τον γκούγκλαρα και είδα ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους στιχουργούς και συνθέτες. Μετά είδα ότι αυτός ήταν ο αδερφός του, ο Θάνος»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο Light, ο οποίος ρωτήθηκε για τη σκληρή κριτική που του άσκησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή το είδος των τραγουδιών που ερμηνεύουν οι διαγωνιζόμενοι στα live του Fame Story στο Star.

«Δεν άκουσα κάποια άποψη από τον κύριο Μικρούτσικο. Είδα έναν κύριο έξαλλο, με είπε χίλια ονόματα εκτός από το δικό μου. Μηδενικό, άγαρμπο, άχρηστο. Μετά τον γκούγκλαρα και είδα ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους στιχουργούς και συνθέτες. Μετά είδα ότι αυτός ήταν ο αδερφός του, ο Θάνος, οπότε ξαναγκούγκλαρα και είδα ποιος είναι ο κύριος», δηλώνει ο Light.

«Αν ήταν ο αδερφός του, είχε προφανώς ένα επίπεδο. Ήταν αναγνωρισμένος, πολιτικά τοποθετημένος και από τους μεγαλύτερους συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τώρα ο κύριος Ανδρέας δεν ξέρω ποιο επίπεδο έχει. Απ’ ό,τι διάβαζα στο Google, ριάλιτι έκανε 40-50 χρόνια. Αν αυτό είναι το επίπεδό του, δεν θα ‘θελα να είμαι εκεί», συμπλήρωσε ο δημοφιλής τράπερ. «Δεν έχω κάτι με κανέναν μεγάλο τραγουδιστή ή παλιό τραγούδι. Αυτό που είπα είναι ότι δεν θεωρώ πολύ χρήσιμο για έναν τραγουδιστή το 2023 να τραγουδάει καλά κανένα τραγούδι 80ετίας. Μου φαίνεται λίγο παράταιρο», υπογράμισε ο Light κλείνοντας.