Η Φαίη Σκορδά για την αποχώρηση του Τζώρτζη Ποφάντη από τον ΑΝΤ1: «Δε νομίζω ότι αγαπά την ψυχαγωγία»

Η Φαίη Σκορδά για την αποχώρηση του Τζώρτζη Ποφάντη από τον ΑΝΤ1: «Δε νομίζω ότι αγαπά την ψυχαγωγία»

«Η επαγγελματική διαφωνία που είχα μαζί του ήταν τότε με το Game of Love που είχα αποφασίσει να μην κάνω αναπαραγωγή στην εκπομπή»

Κατά τη διάρκεια της εμπομπής «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά μίλησε για την αποχώρηση του Τζώρτζη Ποφάντη από τον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη διαφωνία που είχαν οι δυο τους πριν μερικά χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου.

«Είναι ένα στέλεχος που έχει μια εξειδίκευση στη μυθοπλασία. Στον ΑΝΤ1 είχε και άλλες ευθύνες που αφορούσαν στο γενικότερο κομμάτι της ψυχαγωγίας που νομίζω όμως ότι και ο ίδιος δεν το αγαπούσε τόσο πολύ, που αφορά στα ψυχαγωγικά προγράμματα», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά για τον Τζώρτζη Ποφάντη.

Σε ερώτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα «επειδή όντως ήσουν εκεί και ήσουν σε μια εκπομπή που υπέστη μία αλλαγή, μετά υπέστη και άλλη αλλαγή που έφυγες… Υπηρετούσες μια εκπομπή που ήταν δικιά σου…» και εκεί το λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά.

«Θεωρώ ότι ο Τζώρτζης Ποφάντης είναι πολύ καλός στο κομμάτι της μυθοπλασίας που και αγαπά», είπε με νόημα η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια είπε στη συνέχεια: «Εγώ μια επαγγελματική διαφωνία που είχα με τον κύριο Ποφάντη ήταν τότε με το Game of Love που είχα αποφασίσει να μην κάνω αναπαραγωγή στην εκπομπή συγκεκριμένων αποσπασμάτων, χωρίς βέβαια να έχω ενημερώσει.

Ήταν μια προσωπική μου επιλογή, που εν τέλει αποδείχθηκε ότι καλώς έκανα, γιατί υπήρξε κι ένα πρόστιμο από το ΕΣΡ. Δεν ήταν για να παίζεται το πρωί αυτό, για ένα οικογενειακό κανάλι όπως είναι ο ΑΝΤ1».