Κατερίνα Καινούργιου: Το τι βρισίδια μου έριξε, τι πατσαβούρα με είπε, ούτε ο Μπέος να ήταν, με «στόλισε»

Κατερίνα Καινούργιου: Το τι βρισίδια μου έριξε, τι πατσαβούρα με είπε, ούτε ο Μπέος να ήταν, με «στόλισε»

Τι της συνέβη στον δρόμο

Στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης (1/11) συζητούσαν περί ευγενείας. Η κουβέντα είχε ανάψει, με αφορμή και την τοποθέτηση νωρίτερα της Ελεονώρας Μελέτη στο «Mega Καλημέρα», η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για όλα αυτά που ειπώθηκαν αυτές τις ημέρες, με αφορμή τα σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για τα κορίτσια με παραπάνω κιλά.

«Εγώ το θεωρώ παντελώς υποκριτικό. Είμαι υπέρ της άποψης ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι γουστάρει, το θέμα είναι ότι αυτός που στοχεύουν τα σχόλια δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται και δεν θα έπρεπε να το παίρνει μέσα του. Αυτή είναι η λύση» ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του Mega και η Κατερίνα Καινούργιου λαμβάνοντας… ερέθισμα από αυτό αποκάλυψε το περιστατικό κατά το οποίο δέχτηκε υβριστικά σχόλια στον δρόμο για το… παρκάρισμά της.

«Με έβρισε ένας προχθές στον δρόμο, είχα κάνει ένα παρκάρισμα άθλιο. Τι τον ενοχλούσε στην τελική που εγώ πάρκαρα το δικό μου αμάξι χάλια; Το τι βρισίδια μου έριξε! Ντράπηκα. Με κοιτούσε ο κόσμος κι ήθελα να κρυφτώ. Ρε μεγάλε, το δικό σου πάρκαρα; Το δικό μου πάρκαρα και ήθελα να το παρκάρω χάλια! Τι πατσαβούρα με είπε, ούτε ο Μπέος να ήταν, με στόλισε» είπε γελώντας η παρουσιάστρια.