Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Λέγανε ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή – Τσαβαλιά

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Λέγανε ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή – Τσαβαλιά

Τι είπε και για τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη που αναβλήθηκε

Στην κάμερα του «Happy Day» και στην μίλησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την αναβολή του γάμου της με τον Κώστα Πηλαδάκη, τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει, αλλά και τα όσα έχουν ακουστεί γύρω από το όνομά της.

«Εγώ με την σχέση μου είμαι μια χαρά, όχι δεν ισχύει ότι έχουμε χωρίσει. Δεν με ενοχλούν καθόλου αυτά τα δημοσιεύματα», ξεκαθάρισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και εξήγησε: «Επειδή καθυστέρησε ο γάμος που είχα πει ότι θα γίνει φέτος, αλλά ήταν φυσικό και επόμενο όταν το καλοκαίρι ήμουν στο θέατρο και ο Κώστας είχε δουλειές, δεν υπήρχε χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο και δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις και να μην το απολαύσω», απάντησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τέλος, αναφέρθηκε στις φήμες γύρω από το όνομά της: «Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί πάρα πολλά αβάσιμα σχόλια. Είχαν πει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή – Τσαβαλιά. Ήμουν στο θίασο του Μάρκου και είχαν βγάλει τέτοια θέματα. Κάποια στιγμή είπαν ότι κάτι τρέχει με τον Ντάνο που βγήκαμε και είπαμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κατά καιρούς αυτά», είπε στην κάμερα του Alpha η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.