Αποκαλυπτική Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι το μόνο πρότζεκτ που θα παρουσίαζα και μπορεί να μην είμαι μόνη στην παρουσίαση του live»

Αποκαλυπτική Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι το μόνο πρότζεκτ που θα παρουσίαζα και μπορεί να μην είμαι μόνη στην παρουσίαση του live»

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για το… φάουλ της παρουσιάστριας

Ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά προβλήθηκε στην εκπομπή της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha. Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας τη φημολογούμενη επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, θέλησε να αναφερθεί στο δικό της επόμενο τηλεοπτικό βήμα που βρίσκεται στα… σκαριά.

«Τώρα να βάλω ένα quiz; Το ξέρω μόνο εγώ όμως αυτό και ο παραγωγός μου, που είχαμε μία κουβέντα το Σαββατοκύριακο οι δυο μας», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, κινώντας την περιέργεια των συνεργατών της.

«Εγώ γενικά σε προτάσεις βραδινής εκπομπής και τα λοιπά λέω όχι. Αλλά υπάρχει ένα project που έχει σχέση με τη μόδα, το οποίο εάν γίνει και το φέρει ο Νίκος, θα είμαι και του χρόνου στον Alpha οπότε θα γίνει στον Alpha, θα γίνει χαμός», συμπλήρωσε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

«Είναι το μοναδικό που θα παρουσίαζα. Και μπορεί να μην είμαι μόνη μου στην παρουσίαση του live. Δεν έχω να πω περισσότερα, μακάρι να γίνει», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου, αφήνοντας ερωτηματικά γύρω από τη συμμετοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο εν λόγω show.

«Υπάρχει περίπτωση να κάνει εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου και να μην είμαστε μαζί; Και δη μόδας; Θα το θεωρήσω μεγάλο φάουλ… θα φοράμε και πανοπλίες», σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.