Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν είμαστε φίλοι με τον Στάθη Σχίζα και ούτε μπορούμε να γίνουμε»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν είμαστε φίλοι με τον Στάθη Σχίζα και ούτε μπορούμε να γίνουμε»

Είπε πως νιώθει ενοχλημένη από τις ανακρίβειες που γράφονται για την προσωπική της ζωή

Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όταν βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες σε νυχτερινή της έξοδο. Το μοντέλο ρωτήθηκε για το εάν υπάρχει κάποια σχέση στη ζωή της αυτό τον καιρό, αλλά και για το εάν επικοινωνεί με τον Στάθη Σχίζα, μετά τον χωρισμό τους.

Στα πλάνα που έδειξε η εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ρωτήθηκε, αρχικά, από τους ρεπόρτερ, για το εάν είναι σε σχέση. «Εννοείται ότι είμαι ανοιχτή για έναν νέο έρωτα, καλώς να έρθει, προς το παρόν είμαι μόνο μου όμως», απάντησε η ίδια.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε επίσης πως νιώθει ενοχλημένη από τις ανακρίβειες που γράφονται για την προσωπική της ζωή και για το γεγονός πως έγραφαν ότι τα ξαναβρήκε με τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα. «Ενοχλήθηκα, δεν θέλησα να δώσω κάποια απάντηση, αλλά δεν μου αρέσει να ακούγονται ανακρίβειες και να βγαίνουν λανθασμένα συμπεράσματα για την ζωή μου. Από εκεί και πέρα έχουν βγει κάποια άρθρα τα οποία μιλάνε και κρυφές συναντήσεις και δεν ισχύουν».

«Δεν έχουμε κάποια επικοινωνία, δεν είμαστε φίλοι και ούτε μπορούμε να γίνουμε, αλλά οι σχέσεις μας πλέον είναι καλές», απάντησε για τις τωρινές σχέσεις του πρώην ζευγαριού.