Σία Κοσιώνη: «Ο Κώστας έχει δώσει τρομερή μάχη για την Αθήνα, έχω αγωνία»

Σία Κοσιώνη: «Ο Κώστας έχει δώσει τρομερή μάχη για την Αθήνα, έχω αγωνία»

«Άρχισα τη δίαιτα και συνεχίζω μέχρι τώρα, δηλαδή… σε βλέπω σαν μακαρονάδα με κιμά» είπε χαριτολογώντας στη Φαίη Σκορδά

Για τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη και τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το πώς έκοψε το τσιγάρο και τα κιλά που πήρε, μίλησε μεταξύ άλλων σήμερα η Σία Κοσιώνη στην εκπομπή «Fay's Time».

Αν και η διαδικασία εκλογής δημάρχου δεν της είναι άγνωστη, η Σία Κοσιώνη είπε, ότι «αν και έχει ξανασυμβεί, δεν σου κρύβω, ότι θα έχω αγωνία, αν θα τα πάει καλά, αν θα τα καταφέρει, αλλά δεν το αφήσω αυτό να με επηρεάσει στη δουλειά μου. «Ο Κώστας έχει δώσει τρομερή μάχη για την Αθήνα, έχω αγωνία», είπε χαρακτηριστικά. «Το δύσκολο θα είναι, ότι εκείνη την ώρα (του θετικού αποτελέσματος) δεν θα μπορώ να του κάνω την αγκαλιά που πρέπει και θα γίνει αρκετές ώρες αργότερα» είπε η Σία Κοσιώνη.

Αναφερόμενη στην καθημερινότητά της και τον τρόπο που κατάφερε να κόψει το τσιγάρο, η Σία Κοσιώνη είπε: «Έχω κόψει το τσιγάρο, έχω περιορίσει τον καφέ, προσέχω με το αλκοόλ. Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά, γιατί έκοψα το τσιγάρο και είμαι πάρα πολύ υπερήφανη γι’ αυτό που κατάφερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα, είχα πολύ ισχυρό εθισμό».

Συνέχισε δε λέγοντας ότι «το έκοψε πρώτα ο Κώστας με τη βοήθεια του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου Αθηναίων και πραγματικά… οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν, καταλαβαίνουν τον εθισμό σου, δεν βγάζουν μια βέργα να σου κουνάνε και να σου πουν "πρέπει να το κόψεις". Το είχε κόψει ένα χρόνο ο Κώστας και μετά το έκοψα κι εγώ επιστημονικά με μεθόδους».

«Μετά πήρα κιλά. Άρχισα τη δίαιτα και συνεχίζω μέχρι τώρα, δηλαδή… σε βλέπω σαν μακαρονάδα με κιμά», εξομολογήθηκε χαριτολογώντας η Σία Κοσιώνη.