Γιώργος Λιάγκας: «Τις τελευταίες μέρες ακούγονται για μένα τερατώδη ψέματα»

Γιώργος Λιάγκας: «Τις τελευταίες μέρες ακούγονται για μένα τερατώδη ψέματα»

Ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής του ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Με αφορμή τη συζήτηση στην εκπομπή «Πρωινό» για το ξέσπασμα του Mente Fuerte κατά της Δανάης Μπάρκα, ο Γιώργος Λιάγκας άδραξε την ευκαιρία να κάνει μια συγκεκριμένη αναφορά που αφορούσε στον ίδιο, ανεβάζοντας αρκετά τους τόνους και ξέσπασε στον «αέρα».

«Στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού που μπήκε τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας, δε θα αφαιρέσουμε από τον οποιονδήποτε να έχει άποψη. Γιατί έτσι θα γίνουμε όλοι ίδιοι, τόσο ήσυχοι που αυτοί που έχουν λεφτά και εξουσία να μας διαφεντεύουν και να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Εγώ είμαι υπέρ της λογικής να υπάρχουν φωνές ανεξάρτητες, όπως εγώ» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Συνέχισε δε λέγοντας «που πότε τα ρίχνουν εδώ, πότε τα ρίχνουν εκεί, πότε τα ρίχνω στον εαυτό μου… Και ας κάνουν και λάθος πολλές φορές και ας είναι υπερβολικοί και ας ζητούν συγγνώμη, από το να είναι όλοι ίδιοι. Πρώτη φορά ακούτε αυτό που είπε η Σολωμού, ότι κάποιες γυναίκες πάνε και γίνονται σαν ροφοί με τα χείλια έτσι; Προφανώς υπάρχει υπερβολή. Όλοι χρησιμοποιούμε στα social έναν τσιμπημένο λόγο. Τι πάει να πει, ότι η Σολωμού κάνει bullying στις κυρίες;»!

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον ίδιο, λέγοντας: «Ευτελίζουμε τα πάντα με τη λογική του bullying. Είναι άλλο πράγμα να είσαι κακοπροαίρετος και στοχοποιείς κάποιους ανθρώπους, λέγοντας ψέματα, όπως ακούγονται για εμένα τις τελευταίες ημέρες. Τα τερατώδη ψέματα. Για μένα τις τελευταίες ημέρες ακούγονται τερατώδη ψέματα, αλλά δεν θα μιλήσω…».