Αλέξης Κούγιας για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Απαγορεύεται δύο ομοφυλόφιλοι να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης»

Αλέξης Κούγιας για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Απαγορεύεται δύο ομοφυλόφιλοι να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης»

«Υπάρχει κι ένας ανεκδιήγητος, που μάλιστα του έχω κάνει αγωγή για αυτό που έλεγε για εμένα στην υπόθεση Λιγνάδη»

Τα βέλη του τόσο για τον Νίκο Μουτσινά όσο και για τον Φώτη Σεργουλόπουλο έριξε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις που παραχώρησε στην «Super Κατερίνα».

Ο ποινικολόγος ανέφερε αρχικά για δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς όταν ρωτήθηκε για τον ίδιο.

«Ποιος είναι ο κύριος Μουτσινάς; Ένας ηθοποιός που δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει καμία καριέρα από ό,τι έχω διαβάσει στο κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος. Δεν θυμάμαι να έχει παίξει σε κάποιο δράμα, σε κάποια κωμωδία και να έχει κάνει κάποια επιτυχία. Είναι δημιούργημα αυτού του συστήματος των μεσημεριανάδικων εκπομπών. Γιατί πρέπει να απαντήσω τώρα εγώ και να σχολιάσω την τοποθέτηση του οποιοδήποτε Μουτσινά; Σκοπεύει να υιοθετήσει παιδί όταν κοροϊδεύουν την κοινωνία. Εκ του νόμου απαγορεύεται οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά. Αυτοί που έχουν κάνει παιδιά με παρένθετες μητέρες, έχουν κάνει παρανομίες. »

Παρακάτω συνέχισε: «Υπάρχει κι ένας ανεκδιήγητος, που μάλιστα του έχω κάνει αγωγή για αυτό που έλεγε για εμένα στην υπόθεση Λιγνάδη και κάνει εκπομπή πια στην δημόσια τηλεόραση. Ένας που εμφανίζεται να έχει υιοθετήσει παιδί και να μεγαλώνουν δύο ομοφυλόφιλοι ένα αγοράκι ή ένα κοριτσάκι, που όταν θα έρθει η κρίσιμη στιγμή να ρωτήσει στο σχολείο τον μπαμπά του και τη μαμά που είναι και οι δύο του ιδίου φύλου: Μπαμπά, μαμά πώς να σας αποκαλώ; Ξέρετε οι συμμαθητές μου στο σχολείο έχουν έναν μπαμπά που είναι σαν κι εσένα και μία μαμά που είναι γυναίκα. Εξηγήστε μου τι συμβαίνει εδώ; Πώς ήρθα εγώ στη ζωή; Θα τον ρωτούν ποιος είναι ο γονέας 1 και 2; Πώς θα αποκαλούν αυτό το παιδί; Τι αγωγή θα του δώσουν; Αν είναι αγόρι, θα απευθύνεται σε αρσενικό με ο ή η; Είναι σύγχυση. Για αυτό είπα ότι μεγαλώνουμε παιδιά που θέλουμε να είναι ισορροπημένα, να έχουν ξεκάθαρες θέσεις, να είναι ευτυχισμένα και όχι μπερδεμένα.»

Όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο αν αναφέρεται στον Φώτη Σεργουλόπουλο είπε: «Δεν έχει αποκτήσει παιδί. Δύο άντρες πώς να έχουν αποκτήσει παιδί; Απαγορεύεται από τον νόμο να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας δύο ομοφυλόφιλοι. Είναι παράβαση του νόμου και δεν μπορείς να το λες δημόσια.».