Νίκος Μουτσινάς: «Κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή»

Νίκος Μουτσινάς: «Κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή»

«Ήταν εγκεφαλική αλητεία» είπε αναφερόμενος στις τραγωδίες που εξελίχθηκαν πέρσι αναγκάζοντας τον να αλλάξει το concept της εκπομπής του

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μίλησε στην αρχή της κουβέντας τους και για την απόφασή του να σταματήσει από την τηλεόραση.

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στα τραγικά γεγονότα, με τις πλημμύρες, τις φωτιές, τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη και είπε στη συνέχεια: «Κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Αισθάνθηκα πολύ ζόρι πέρυσι και γι’ αυτό μετά τα Τέμπη μεταποιήθηκε η εκπομπή κι ένα κομμάτι τις περισσότερες μέρες είχε να κάνει με κοινωνικό σχόλιο, καθόλου πολιτικό. Δεν είμαι πολιτικοποιημένο άτομο και δεν θεωρώ, ότι κάποιο από τα κόμματα που έχουμε, μπορεί κάτι να κάνει», είπε αρχικά.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής είπε στη συνέχεια: «Ήταν δική μου ανάγκη, αλλά και της ομάδας να πούμε κάτι, πρέπει να μιλήσουμε, δεν γίνεται να μην τοποθετηθώ. Κι έλεγα “ρε φίλε, σου έκατσε, τι μπορείς να στείλεις προς τα πίσω;” κι έτσι μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να πω κάτι. Επειδή ζορίστηκα πάρα πολύ με πολέμους, Πισπιρίγκου, Τέμπη, “άδειασε” το σύστημα και είπα ότι δεν μπορώ να μην κοιτάξω τον εαυτό μου». Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τον Νίκο «γι’ αυτό σταμάτησες;», με τον παρουσιαστή να κάνει ένα καταφατικό νεύμα.

Ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε επίσης: «Ήταν εγκεφαλική αλητεία. Οι συνεργάτες μου δεν το πίστευαν. Τους έλεγα ότι του χρόνου δεν μπορώ να μπω σε αυτό, θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω, θα πάθω τρέλα στον αέρα, γιατί πνιγόμουν. Πήρα την απόφαση, μου έγιναν προτάσεις, αλλά δεν συνέβαινε να μου ενεργοποιηθεί κάτι».