Κατερίνα Καινούργιου: «Έγινα ξεφτίλα, με φώναξε στο γραφείο και μου έγινε σοβαρή επίπληξη»

Κατερίνα Καινούργιου: «Έγινα ξεφτίλα, με φώναξε στο γραφείο και μου έγινε σοβαρή επίπληξη»

«Ήμουν τότε στον Alpha, τη χρονιά που τελείωνε το "Δέστε Τους" και φημολογείται ότι θα φύγει ο Νίκος, θα φύγει η Μαρία»

Τις δηλώσεις που έχουν κάνει τα πρόσωπα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» σχολίασαν το πρωινό της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της.

Το ενδεχόμενο της προσθήκης της Ναταλί Κάκκαβα στο πάνελ της νέας εκπομπής που ετοιμάζεται στο ΟΡΕΝ έχει προκαλέσει τα σχόλια τόσο του Τριαντάφυλλου όσο και των υπολοίπων μελών.

Με αφορμή τις νέες δηλώσεις της Φελίσια Τσαλαπάτη και του Φοίβου Παπαδάκη επί του θέματος, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί μία προσωπική της εμπειρία από το τηλεοπτικό της παρελθόν, χαρακτηρίζοντας λάθος τον τρόπο που η παρέα του «Καλοκαίρι Yes» διαχειρίζεται και τοποθετείται για το ζήτημα.

«Ήμουν τότε στον Alpha, τη χρονιά που τελείωνε το «Δέστε Τους» και φημολογείται ότι θα φύγει ο Νίκος, θα φύγει η Μαρία. Εγώ είχα την τηλεοπτική μου απειρία, ο Τζώνη Καλημέρης ήταν τότε Διευθυντής Προγράμματος», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου κάνουν έξω μία συνέντευξη, μου κάνουν μια ερώτηση για το τι θα γίνει και τους λέω: ναι, ο Νίκος θα φύγει και τα λοιπά. Δίνω μια συνέντευξη μόνη μου έξω κανονικά. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνό μου, μου λένε: σε θέλει τώρα ο κύριος Καλημέρης στο γραφείο», συνεχίζει την περιγραφή της η παρουσιάστρια του Alpha.

«Στο μεταξύ βλέπω κάτι δηλώσεις του Τζώνη Καλημέρη που τον ρωτάνε και λέει: ποια είναι η Καινούργιου, είναι ο σταθμός και κάνει αυτές τις δηλώσεις; Είχα γίνει ξεφτίλα, το θυμάμαι.

Πηγαίνω στο γραφείο του, του μιλούσα και στον πληθυντικό τότε, δεν τον ήξερα καλά τον άνθρωπο. Μου λέει: συγγνώμη, ποια είσαι εσύ; Είσαι το κανάλι για να κάνεις ανακοινώσεις σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το τι θα γίνει; Μου είχε γίνει σοβαρή επίπληξη, είχα φάει γερό χέρι», κατέληξε στην ιστορία της η Κατερίνα Καινούργιου.