Η οργή της Καίτης Γαρμπή για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη: Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας και πλέον τρώει τα πάντα

Η οργή της Καίτης Γαρμπή για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη: Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας και πλέον τρώει τα πάντα

«Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε, άνθρωπος στη στεριά όμως πουθενά»

Έξω από τα δόντια μίλησε η Καίτη Γαρμπή στην τελευταία της ανάρτηση με αφορμή τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά.

Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, η αγαπημένη τραγουδίστρια ξέσπασε κατά των ανθρώπων που χωρίς ίχνος ευαισθησίας έσπρωξαν και πέταξαν τον άτυχο Αντώνη στη θάλασσα αφήνοντας τον να πνιγεί αβοήθητος.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην δολοφονία του νεαρού ξεδιπλώνοντας τις σκέψεις της:

«Απορούν γιατί οι άνθρωποι με εξουσία τους φέρονται άσχημα, και όταν αποκτήσουν οι ίδιοι εξουσία φέρονται ακόμη χειρότερα.

Τα χέρια που έσπρωξαν τον Αντώνη χωρίς δεύτερη σκέψη στη θάλασσα, δεν ανήκουν σε κάποιον αόρατο κρατικό οργανισμό, αλλά σε έναν εργαζόμενο μιας εταιρείας, έναν άνθρωπο από αυτούς που συναντάμε στο σούπερ μάρκετ ή σε ένα φιλικό σπίτι.

Αποφάσισε με τον δικό του τρόπο να πετάξει έναν άνθρωπο, κι έπειτα ξεκίνησαν το ταξίδι τους.

Ανενόχλητοι, χωρίς ευθύνη, χωρίς έγνοια. Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας και πλέον τρώει τα πάντα, με πρώτο πράγμα την ανθρωπιά μας.

Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε, άνθρωπος στη στεριά όμως πουθενά» έγραψε χαρακτηριστικά.