Γιώργος Γιαννόπουλος για το τροχαίο που είχε: Μου έγραφαν καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα

Γιώργος Γιαννόπουλος για το τροχαίο που είχε: Μου έγραφαν καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα

«Ή θα ήμουν στο νοσοκομείο τώρα ή θα λέγατε ο Γιαννόπουλος ο πρώην»

Για το τροχαίο που είχε πριν λίγες ημέρες και τον τρόπο που το αντιμετώπισε μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δύο στις 10», σημειώνοντας ότι στο μήνυμα που έστειλε από τα social media του έγραφαν "καλό παράδεισο".

«Με την ευκαιρία για το ατύχημα που είχα. Εγώ παίρνω τα πράγματα ουδέν κακό αμιγές καλού. Ό,τι γίνεται είναι για το καλό μας, αρκεί να το μεταφράσουμε. Θα το φτιάξω. Πήγαινα για μπάνιο. Έχει πολλή πλάκα όλο αυτό. Είχα και κορονοϊό. Πήγα στο χωριό και είχα Covid κατακαλόκαιρο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τελειώνει ο κορονοϊός και την πέμπτη ημέρα ξυπνώ και με έναν φίλο που ήμασταν στο σπίτι και τον φιλοξενούσαμε, είπαμε να πάμε για μπάνιο. Κάναμε τεστ και ήταν θετικό. Πάμε και ξαφνικά λέω τι έγινε; Μας σκότωσαν; Τρακαράμε; Ευτυχώς φορούσαμε ζώνη. Χτύπησα και κάποιον μπροστά μου και έτσι έγινε. Έγραψα μία ανάρτηση ως κοινωνικό μήνυμα, ότι βάλτε τη ζώνη σας και τα κράνη στις μηχανές και γελάω με αυτά -μου έγραφαν καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα. Η ουσία είναι ότι το σημαντικό είναι να φοράμε τη ζώνη. Ή θα ήμουν στο νοσοκομείο τώρα ή θα λέγατε ο Γιαννόπουλος ο πρώην».