Γιώργος Πορφύρης: Είχα κάνει casting για την εκπομπή της Μενεγάκη, αλλά η Μπαρμπαρίγου τα είχε πάει καλύτερα

Γιώργος Πορφύρης: Είχα κάνει casting για την εκπομπή της Μενεγάκη, αλλά η Μπαρμπαρίγου τα είχε πάει καλύτερα

«Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ο πρώτος που σήκωσε τη σημαία του MasterChef»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» μίλησε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Γιώργος Πορφύρης, ο οποίος αποκάλυψε το δοκιμαστικό που έκανε για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Στην τελευταία εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη, πήγαινα να φτιάξω μία πίτα και, όπως πήγα να την αναποδογυρίσω για να βάλω τη γέμιση, είχαν μαζευτεί πολλά ζουμιά και χύθηκαν όλα στην πίτα. Δεν το δείξαμε ποτέ», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πορφύρης, σημειώνοντας ότι συζητάει μία τηλεοπτική πρόταση που του έχει γίνει για φέτος.

«Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ο πρώτος που σήκωσε τη σημαία του MasterChef, μετά ακολουθήσαμε όλοι οι υπόλοιποι. Η Μαρία Μπέη ήταν από τις καλύτερες παρουσίες. Ήρθε πολύ διαβασμένη και οργανωμένη. Είχε έναν στόχο, δεν άφησε τίποτα να την επηρεάσει», σχολιάζει ο γνωστός μάγειρας για το reality που συμμετείχε.

Σε ερώτηση για τα τηλεοπτικά περάσματα που έχει κάνει στη μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία, ο Γιώργος Πορφύρης αποκαλύπτει:

«Από τη μόνη τηλεοπτική κουζίνα που δεν έχω περάσει είναι της Φαίης Σκορδά. Είχα κάνει ένα κάστινγκ για να είμαι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Είχε πάει πάρα πολύ καλά, είχα γνωρίσει και τα παιδιά εκεί πέρα. Βέβαια, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τα πήγε πολύ καλύτερα από μένα. Θα ‘χω να το λέω ότι έχασα δουλειά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου».