Συγκλονιστικό βίντεο με την έκρηξη σε σπίτι στην Αλεξανδρούπολη και την τρομακτική φυγή της ρεπόρτερ του Alpha

Συγκλονιστικό βίντεο με την έκρηξη σε σπίτι στην Αλεξανδρούπολη και την τρομακτική φυγή της ρεπόρτερ του Alpha

«Πρόσεξε, Αφροδίτη, απομακρύνσου! Παναγία μου, Χριστέ μου!», είπε εμφανώς τρομοκρατημένη η Βίκυ Χαντζή

Συγκλονιστικές είναι οι στιγμές που κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής Alpha Τώρα κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με την Αλεξανδρούπολη, όταν σημειώθηκε έκρηξη σε σπίτι που εκείνη την ώρα είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Η δημοσιογράφος του Alpha μετέδιδε το ρεπορτάζ για την αναζωπύρωση στο χωριό Άβαντας του Έβρου, ακούστηκε η έκρηξη και πύρινες γλώσσες ξεπρόβαλλαν από την οροφή του σπιτιού που φαινόταν στο βάθος της εικόνας.

«Το χωριό εδώ είχε εκκενωθεί από πολύ νωρίς, ήδη από τις 05:30 άρχισαν με λεωφορεία να απομακρύνονται τα ηλικιωμένα και ευπαθή άτομα και στη συνέχεια οι υπόλοιποι πολίτες με τα αυτοκίνητά τους», ανέφερε η Αφροδίτη Σπηλιώτη στον αέρα του Alpha Τώρα και αμέσως σημειώθηκε η έκρηξη.

«Πρόσεξε, Αφροδίτη, απομακρύνσου! Παναγία μου, Χριστέ μου! Αυτό λογικά ήταν κάποια φιάλη υγραερίου. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να εκκενώνει ο κόσμος τα σπίτια και να μην μένουν εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί», σχολίασε εμφανώς ταραγμένη η Βίκυ Χαντζή από το στούντιο της εκπομπής.

«Και νωρίτερα ακούστηκαν εκρήξεις αλλά αυτή ήταν μία πολύ ισχυρή έκρηξη», τόνισε η ρεπόρτερ του Alpha Τώρα, που έτρεξε να απομακρυνθεί από το σημείο.