Γιάννης Πουλόπουλος: «Η Κατερίνα Καινούργιου δεν με ήθελε καθόλου στην εκπομπή»

Γιάννης Πουλόπουλος: «Η Κατερίνα Καινούργιου δεν με ήθελε καθόλου στην εκπομπή»

«Είχαν γίνει τρομεροί καβγάδες» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Για την συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου στην πρωινή ζώνη μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, αποκαλύπτοντας μάλιστα το αναπάντεχο ξεκίνημα της.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε αρχικά ότι «είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που δουλεύω με την Κατερίνα Καινούργιου και το έχω πει πολλές φορές, γιατί είναι ένα πολύ δοτικό πλάσμα. Επίσης, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που ύστερα από σειρά ετών που το προσπαθούσαμε, συνεργάστηκα με τον Θέμη Μάλλη, ο οποίος ήταν και εκείνος που με πρότεινε στην Κατερίνα». Συνέχισε δε αποκαλύπτωντας, ότι «η Κατερίνα δεν με ήθελε καθόλου! Όταν σας λέω καθόλου… Είχαν γίνει τρομεροί καβγάδες και το λέω, γιατί το έχει πει και η ίδια δημόσια πια, οπότε μπορούμε να λέμε μεταξύ κατεργαριών ειλικρίνεια! Επειδή είχε συνηθίσει την εικόνα που είχα στο "ΦΜ Live", που ήταν μια σατιρική εκπομπή, τελείως διαφορετική, πίστευε ότι δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτή την θεματολογία».

«Νομίζω όμως, μάλλον το ξέρω πολύ καλά, ότι στον πρώτο μήνα πραγματικά η Κατερίνα ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος όχι μόνο με στήριξε όσο κανένας άλλος, αλλά κάθε φορά που είναι να ανανεωθεί η συνεργασία ή να κουβεντιάσουμε κάτι για την επόμενη χρονιά, ξέρω ότι είμαι ένα από τα πρόσωπα, τα οποία θέλει να έχει δίπλα της. Μου το έχει δείξει και εγώ προσπαθώ να είμαι συνέχεια μαζί της, με κάθε τρόπο» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιάννης Πουλόπουλος ο οποίος αποκάλυψε ακόμα, πως θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στην πρωινή ζώνη του Alpha.