Τριαντάφυλλος: «Ο Σάκης Κατσούλης είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, θα κάνει πρόταση γάμου στην Μαριαλένα»

Τριαντάφυλλος: «Ο Σάκης Κατσούλης είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, θα κάνει πρόταση γάμου στην Μαριαλένα»

«Έτυχε τώρα να γίνουν κάποια πράγματα που δεν άρεσαν σε εμένα και δεν άρεσαν στα παιδιά»

Με αφορμή ένα βίντεο που του έστειλε ένας φίλος του με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Τριαντάφυλλος μίλησε στο Καλοκαίρι Yes για το αν έχει αποκατασταθεί η σχέση του με το ζευγάρι και ότι πιστεύει ότι σύντομα θα παντρευτούν.

«Μου έστειλε ένα φιλαράκι στο Viber ένα βίντεο με τον Σάκη, την Μαριαλένα και την Καρολίνα να χορεύουν και να τραγουδάνε και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Γενικά περνάνε πολύ καλά και είναι σε φάση που τώρα μάλλον θα κάνει πρόταση στην Μαριαλένα και θα γίνει ο γάμος. Έτσι πιστεύω εγώ. Είναι έτοιμος να γίνει πατέρας.» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Πρέπει να πω ότι από το 2021, μπήκε μέσα για την Μαριαλένα και τη διεκδίκησε. Ακόμα κι αν δεν έχουμε μιλήσει, να λέμε αλήθειες ότι ο Σάκης την αγαπά κι έχει δείξει τι έχει κάνει για την Μαριαλένα. Τους αγαπώ, δεν το κρύβω και νομίζω ότι με αγαπάνε κι αυτοί, απλά έτυχε τώρα να γίνουν κάποια πράγματα που δεν άρεσαν σε εμένα και δεν άρεσαν στα παιδιά. Από εκεί και πέρα εννοείται ότι τους αγαπώ και δεν κρατώ κακίες. Έχουμε περάσει πάρα πολλά με αυτά τα παιδιά» δήλωσε για όσα ανέφεραν σε συνέντευξή τους στο You και στον Γιώργο Κακογιάννη.