Τριαντάφυλλος: Έριξαν το προφίλ του στο Instagram – «Κάποιοι έχουν πειραχτεί από τις δηλώσεις μου για το Survivor»

Τριαντάφυλλος: Έριξαν το προφίλ του στο Instagram – «Κάποιοι έχουν πειραχτεί από τις δηλώσεις μου για το Survivor»

«Από τη στιγμή που κέρδισε αυτός που ήθελαν, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν αυτό»

Με άσχημα νέα ξεκίνησε η εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» με τους Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλο. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαριάντα Πιερίδη έκανε ένα quiz, ρωτώντας τους τηλεθεατές αν γνωρίζουν ποιου celebrity έπεσε ο λογαριασμός στο Instagram.

Την αποκάλυψη σε αυτό το quiz έκανε ο Τριαντάφυλλος, λέγοντας πως ο δικός του λογαριασμός έπεσε στο Instagram, λέγοντας πως δεν είχε κάνει τις διαδικασίες που έπρεπε, προκειμένου να διαφυλάξει τον λογαριασμό του. Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος δεν είχε πάρει το περίφημο «μπλε τικ» στο Instagram, το οποίο παίρνουν οι πιστοποιημένοι λογαριασμοί, καθώς, όπως είπε ο ίδιος, «δεν είμαι σταρ, είμαι αντι – σταρ».

«Έκλεισε το καλό μου προφίλ στο Instagram με τους 140.000 followers, μάλλον έγιναν πολλές αναφορές απ’ ό,τι μου είπε και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όλα είναι τώρα στη δικηγόρο, θα γίνουν οι διαδικασίες. Έχω ανοίξει ένα δεύτερο προφίλ, αλλά μάλλον θα ανοίξουμε και το άλλο», είπε αρχικά, ο Τριαντάφυλλος.

Ύστερα, ο Φοίβος Παπαδάκης τον ρώτησε αν θεωρεί πως φταίνε οι δηλώσεις του σχετικά με το Survivor All Star για τις αναφορές που έγιναν στο προφίλ του και έπεσε, ο Τριαντάφυλλος είπε ότι «σίγουρα έχουν πειραχτεί από δηλώσεις μου για το Survivor αλλά από τη στιγμή που κέρδισε αυτός που ήθελαν, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν αυτό. Επειδή δεν είμαι ψώνιο, δεν πήρα το μπλε τικ. Αν το είχα, δεν θα μπορούσαν να μου κάνουν αναφορές».

«Δεν θα το μετανιώσω ποτέ για όποιον έχω στηρίξει, ούτε το ’21 που στήριξα τον Σάκη με ζήλο και αγάπη, ούτε φέτος που στήριξα τον Μπάρτζη, γιατί κάτι είδα σε αυτόν», κατέληξε ο τραγουδιστής.