Τριαντάφυλλος σε Σάκη Κατσούλη: «Με πονάει όλο αυτό – Αθέτησες αυτά που λέγαμε κλαίγοντας»

Τριαντάφυλλος σε Σάκη Κατσούλη: «Με πονάει όλο αυτό – Αθέτησες αυτά που λέγαμε κλαίγοντας»

«Εγώ δεν θα πέρναγα ποτέ την κόκκινη γραμμή του αδελφού μου...»

Aπό την ώρα που τελείωσε το Survivor All Star και οι τέσσερις τελευταίοι παίκτες γύρισαν στην Ελλάδα, έμαθαν για όλα όσα ειπώθηκαν γι’ αυτούς όσο ήταν μακριά. Ένα από τα άτομα που τις τελευταίες ημέρες παραξενεύτηκε με όσα έμαθε, ήταν ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, Σάκης Κατσούλης, ο οποίος σε δηλώσεις του μίλησε για τον Τριαντάφυλλο.

Πιο αναλυτικά, ο Σάκης Κατσούλης παρευρέθηκε σε εκπομπή της Κύπρου και αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο λέγοντας, χαρακτηριστικά, πως «δεν είμαστε παιδάκια για να μου κρατάει κακία επείδή έκανα παρέα με τον Κόρο». Οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Κατσούλη σχολιάστηκαν σήμερα από την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», στην οποία συμμετέχει ο Τριαντάφυλλο, με τον ίδιο να απαντά στον πρώην, όπως φαίνεται, φίλο του.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος του Σάκη Κατσούλη, ο Τριαντάφυλλος πήρε λίγα λεπτά από τον χρόνο της εκπομπής του και απάντησε στον νικητή του Survivor All Star για τη μεταξύ τους «κόντρα»:

«Χίλια συγγνώμη ρε Σάκη που σε στενοχώρησα. Πραγματικά! Γενικά το ’21 με τον Σάκη περάσαμε πάρα πολλά. Από τη στιγμή που μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, ήμασταν αδέλφια. Και όλο αυτό κράτησε και μετά το παιχνίδι. Γενικά ήταν μία σχέση αληθινή. Όταν τελειώσαμε, να του θυμίσω, κάτσαμε φάγαμε και κλαίγοντας λέγαμε για όσα περάσαμε».

Συνεχίζοντας να απευθύνεται στον Σάκη Κατούλη, ο ίδιος ανέφερε:

«Εκείνη τη στιγμή, είπαμε ότι εγώ μπορεί να πάω αλλά μπορεί και όχι… Και βάλαμε μία κόκκινη γραμμή, λέγοντας με όσα έχουμε περάσει από κάποιον άνθρωπο. Εσύ αυτή την κόκκινη γραμμή την πέρασες μετά από δύο μήνες, Σάκη μου. Με στενοχώρησες και, δεν είναι ότι σε μισώ. Ούτε έχω πει κάτι για σένα με κακία. Αν χρειαστεί θα δώσω και το χέρι μου για σένα φίλε.

Περάσαμε πολλά και ξέρεις ότι με πονάει όλο αυτό. Το ξέρεις πολύ καλά. Το 2021, θυμήσου τι έλεγες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Πέρασες την κόκκινη γραμμή. Επιλογές μας είναι να θέλουμε κάποιον να τον κάνουμε φίλο. Εγώ δεν θα πέρναγα ποτέ την κόκκινη γραμμή του αδελφού μου. Εγώ δεν έχω πει κάτι κακό για εσένα ποτέ».

Ύστερα, όταν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι της εκπομπής προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ο Τριαντάφυλλος ήταν ανένδοτος λέγοντας πως «Σάκη μου, επειδή θα το δεις, εσύ αθέτησες αυτά που λέγαμε κλαίγοντας. Θα μπορούσα να μην πω τίποτα, αλλά δεν είμαι τέτοιος, είμαι αληθινός».