Τελικός Survivor All Star: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης για δεύτερη φορά – «Το πήραμε, το πήραμε μαλ…ες»

Τελικός Survivor All Star: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης για δεύτερη φορά – «Το πήραμε, το πήραμε μαλ…ες»

Λιανός: «Η διαφορά στους δύο παίκτες ήταν οριακή»

Το Survivor All Star ολοκληρώθηκε μετά από 6μιση μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο με μία γιορτινή βραδιά στο κατάμεστο Άλσος Βεΐκου. Νίκος Μπάρτζης και Σάκης Κατσούλης διεκδίκησαν το πολυπόθητο τρόπαιο αλλά και το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ, με τον 33χρονο επιχειρηματία να κερδίζει για δεύτερη φορά μετά το 2021.

Το παρών στον μεγάλο τελικό έδωσαν φίλοι, συγγενείς και υποστηρικτές των δύο φιναλίστ, σχεδόν όλοι οι φετινοί διαγωνιζόμενοι, αλλά και ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor έκανε τη δική του ανασκόπηση για τη χρονιά που έκλεισε, προχωρώντας μάλιστα σε μία ιδιαίτερη αναφορά στους παίκτες που αποβλήθηκαν από το reality επιβίωσης λόγω παραβίασης των κανονισμών.

«Ολοκληρωμένος και περήφανος, μόνο ευχάριστα συναισθήματα έχω» ήταν τα τελευταία λόγια του Σάκη Κατσούλη πριν την ανακοίνωση.

 

 

Αγχωμένος ήταν ο Νίκος Μπάρτζης «Χτυπάει δυνατά τα τα τα» είπε για την καρδιά του και συνέχισε «Όλα αυτά είναι υλικά, η αγάπη μένει». Οι τηλεφωνικές γραμμές έκλεισαν λίγο μετά τις 01:00 και τον λόγο έλαβε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

 

 

«Η διαφορά στους δύο παίκτες είναι οριακήΕίναι κάτι που έχουμε ξαναζήσει, είχα το προαίσθημα ότι αυτό θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και ο κόσμος το απέδειξε» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και από τα χείλη του βγήκε το όνομα του Σάκη Κατσούλη.

 

 

«Το πήραμε, το πήραμε μαλ…ες» ήταν η πρώτη αντίδραση και ο νικητής έπεσε στην αγκαλιά των συμπαικτών του, αλλά και της συντρόφου του Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

 

 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με το που άκουσε ότι ο Σάκης είναι ο νικητής, πέταξε μάλιστα τα τακούνια και έτρεξε ξυπόλυτη στον Σάκη να τον αγκαλιάσει για τη νίκη του!

 

 

«Δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ τον κόσμο. Συγχαρητήρια στον Σάκη. Ξαλάφρωσα» ήταν τα λόγια του Νίκου μετά τη νίκη του Σάκη με τον Γιώργο Λιανό να του δίνει συγχαρητήρια και να επαναλαμβάνει ότι το αποτέλεσμα ήταν οριακό.

 

 

Από τη μεριά του ο μεγάλος κερδισμένος είπε στις πρώτες του δηλώσεις: «Δεν έχω λόγια. Αγαπάτε βαθιά, αγαπάτε ειλικρινά. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε, να συμμετάσχετε. Θα σας αλλάξει τη ζωή. Σας ευχαριστώ για όλα, αν δεν ήσασταν εδώ δεν θα ήμασταν ούτε εμείς».