Πηγή Δεβετζή για Μπέττυ Μαγγίρα: «Με παίρνουν τηλέφωνο οι φίλοι μου και μου λένε ότι εγώ είμαι ο λόγος που έφυγε από το Open»

Πηγή Δεβετζή για Μπέττυ Μαγγίρα: «Με παίρνουν τηλέφωνο οι φίλοι μου και μου λένε ότι εγώ είμαι ο λόγος που έφυγε από το Open»

«Έχει γίνει ένα μπέρδεμα, δεν ξέρω τι έχει συμβεί ακριβώς»

Τίτλοι τέλους για την Μπέττυ Μαγγίρα από το Open και τα σενάρια για την αποχώρησή της  δίνουν και παίρνουν.

Μάλιστα διάφορα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι η αιτία της ρήξης ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στο κανάλι, είναι η Πηγή Δεβετζή, καθώς δεν την ήθελε στο πάνελ της εκπομπής της.

«Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για του χρόνου, όπως η Πηγή Δεβετζή, η επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη. Είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος αν δεν αφήνεις τον παρουσιαστή να επιλέξει την ομάδα του ώστε να επέλθει το διαζύγιο», είπε δημοσιογράφος της εκπομπής.

Η Πηγή Δεβετζή εμφανίστηκε, σήμερα, στην εκπομπή «Πρωινό» για να πει τι πραγματικά συμβαίνει.

«Έχει γίνει ένα μπέρδεμα, δεν ξέρω τι έχει συμβεί ακριβώς. Με παίρνουν τηλέφωνο οι φίλοι μου και μου λένε ότι εγώ είμαι ο λόγος που η Μπέττυ Μαγγίρα έφυγε από την εκπομπή. Όπως ξέρετε και εσείς πολύ καλά αλλά και πολλοί γνωστοί και φίλοι μου, εγώ όχι να διώξω άνθρωπο από δουλειά, ίσα ίσα με παίρνουν τηλέφωνο να μιλήσω στον Νίκο (Κοκλώνη) για να βρουν δουλειά», ανέφερε αρχικά η Πηγή Δεβετζή και πρόσθεσε:

«Είχα μία πρόταση να είμαι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ. Γενικά έχω τηλεοπτικές προτάσεις, δεν είχα κάποια συγκεκριμένη πρόταση και ξαφνικά βλέπω τον αυτό μου να μιλάνε κάποιοι από άλλο κανάλι ότι έχω διώξει την Μπέττυ από το Open. Απ’ ό,τι ξέρω η Μπέττυ Μαγγίρα είχε ήδη συμφωνήσει για κάτι άλλο. Γιατί εγώ να μπω στη μέση; Μετά άκουσα ότι έκαναν πρόταση στον Τρύφωνα Σαμαρά» είπε η Ολυμπιονίκης.