Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μπέττυ Μαγγίρα: Εγώ κατάλαβα ότι της τέθηκαν σοβαρά ζητήματα περιεχομένου

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μπέττυ Μαγγίρα: Εγώ κατάλαβα ότι της τέθηκαν σοβαρά ζητήματα περιεχομένου

Πώς έφτασαν στο «διαζύγιο» με το Open

Το «διαζύγιο» της Μπέττυς Μαγγίρα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open σχολίασαν οι συντελεστές της εκπομπής «Happy Day» στον Alpha σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μπέττυ Μαγγίρα αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το κανάλι, καθώς τέθηκαν σοβαρά ζητήματα σχετικά με το περιεχόμενο, τα οποία δεν τη βρήκαν σύμφωνη.

«Έκανα κι εγώ κάποια τηλέφωνα. Όντως η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν σε μία κατάσταση που συζητούσε με τον έναν άνθρωπο κι εκεί που έλεγε “έχω κλείσει τα θέματά μου, μένω”, έφευγε αυτός ο άνθρωπος. Τα ξανασυζητούσε με έναν άλλον… Εγώ κατάλαβα ότι αυτό που την ενόχλησε στις τελικές συζητήσεις με την υπάρχουσα διοίκηση που λέγεται Barkingwell και Κοκλώνης είναι ότι της τέθηκαν σοβαρά ζητήματα για το περιεχόμενο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Η Μπέττυ έχει βάλει κάποιες κόκκινες γραμμές, ότι “ναι κάνω gossip αλλά όπως το νομίζω εγώ”. Με πλάκα, με σκετσάκια. Εμένα αυτό που μου είπαν ότι ο βασικός λόγος για να πει ότι θα φύγει και δεν θα μακροημερεύσει όπως φαντάζεται, ήταν η εμπλοκή στο περιεχόμενο. Όπως μου είπαν δικοί της άνθρωποι, αυτό που ειπώθηκε στη Μπέττυ στη σύσκεψη είναι “για να κάνεις μεγαλύτερα νούμερα, δες τι κάνει π.χ. η Κατερίνα Καινούργιου, ο Γιώργος Λιάγκας. Γίνε λίγο πιο ανταγωνιστική σε ό,τι έχει να κάνει με το περιεχόμενο”. Η Μπέττυ θέλει να έχει αυτό το πιο χιουμοριστικό πλαίσιο, να μην μπαίνει καθόλου σε θέματα που μπορεί να της φανούν άκομψα και άβολα».

«Μπορεί να νιώθει ότι αυτή τη στιγμή στον ΑΝΤ1 είναι πιο σταθερά τα πράγματα και πιο σίγουρα για εκείνη, με καλύτερη προοπτική, καλύτερα νούμερα, στις αποδοχές της, καλύτερο περιβάλλον», κατέληξε.