Survivor: Aποχώρησε μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό – «Το ήξερα»

Survivor: Aποχώρησε μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό – «Το ήξερα»

Τι έγινε στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού

Οι παίκτες του Survivor All Star ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν οριστικά τον Άγιο Δομίνικο με κοινό στόχο τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι που θα ολοκληρωθεί με την ανάδειξη του νικητή.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (5/7) ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους παίκτες στον τελευταίο αγώνα για την ατομική ασυλία, ο οποίος θα καθόριζε τα πάντα στην αποχώρηση που θα ακολουθούσε.

Ο Σάκης Κατσούλης έσπευσε να στηρίξει για άλλη μια φορά την σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Η κάθε μέρα είναι πιο σημαντική από την προηγούμενη, οπότε έχουμε φτάσει στην πιο σημαντική μέρα του φετινού Survivor. Θέλω να φτάσουμε με τη Μαριαλένα στην τετράδα, όπως κάναμε και το 2021 και να ζήσουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή στο νησί. Θα παλέψω και για εμένα και για εκείνη», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

Και πρόσθεσε: «Είναι απόλυτα φυσιολογικό και αποδεκτό. Δεν είναι κομμάτι στρατηγικής, υπάρχει και συναίσθημα. Οπότε θα μπούμε σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Στον αγώνα για την ασυλία τώρα η Μαριαλένα έμεινε γρήγορα εκτός κούρσας, αφού ξέμεινε από ζωές σχετικά νωρίς. Ακολούθησαν ο Νίκος Μπάρτζης και η Στέλλα Ανδρεάδου, κάνοντας τη διεκδίκηση της ατομικής ασυλίας καθαρά ανδρική υπόθεση.

Τελικά, ο Σάκης Κατσούλης εξασφάλισε για ακόμη μια φορά το τοτέμ του Survivor, με σκορ 5-0 απέναντι στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

 

Στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους πως ο Σάκης Κατσούλης έχει ήδη εξασφαλίσει μία θέση στον Ημιτελικό στο Γαλάτσι, αφού αναδείχθηκε MVP στις τελευταίες αναμετρήσεις.

 

Τους εξήγησε επίσης τους νέους κανόνες λίγο πριν το Γαλάτσι. Θα υπάρξει νέος διπλός αγώνας για την ασυλία πριν πάρουν όσοι παίκτες μείνουν τον δρόμο για το Γαλάτσι. Τους είπε χαρακτηριστικά ότι θα βρεθούν και πάλι στο στίβο μάχης και οι αγώνες τους θα είναι ατομικοί προκειμένου όλοι τους να διεκδικήσουν τη θέση τους στον μεγάλο ημιτελικό και γιατί όχι και στον τελικό.

 

Ακολούθησε ο δρόμος των παικτών προς την κάλπη. Ο πρώτος υποψήφιος ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, και στη δεύτερη ψηφοφορία βγήκε στον τάκο η Στέλλα. Ο Σάκης Κατσούλης έδωσε για τρίτο υποψήφιο τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Από το Survivor All Star αποχώρησε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό η Στέλλα Ανδρεάδου.

«Το ένιωθα μέσα μου, το ήξερα. Είμαι καλά γιατί όλο αυτό ήταν πέραν των προσδοκιών μου εδώ που έχω φτάσει. Νιώθω ότι έχω κερδίσει. Από τους 38 παίκτες που πέρασαν από το Survivor All Star, αποχωρώ στην 5η θέση, έχοντας μόνο βγει μια φορά υποψήφια. Το κοινό με στήριξε με την αγάπη του», ήταν η πρώτη αντίδραση της Στέλλας Ανδρεάδου.

 

Στη συνέχεια η παίκτρια ανέφερε πως θα ήθελε για νικητή του ριάλιτι επιβίωσης τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη με τον Κύπριο να συγκινείται με τα λεγόμενά της.