Survivor – Βασάλος σε Μαριαλένα: «Όταν βγεις έξω παντρέψου τον! Σαν αυτόν να σε ανέχεται δεν θα βρεις άλλον»

Survivor – Βασάλος σε Μαριαλένα: «Όταν βγεις έξω παντρέψου τον! Σαν αυτόν να σε ανέχεται δεν θα βρεις άλλον»

Οι οκτώ εναπομείναντες παίκτες διαγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε ατομικό αγώνα ασυλίας

Στην επόμενη φάση πέρασε το βράδυ της Δευτέρας (19/6) το Survivor All Star. Οι οκτώ εναπομείναντες παίκτες διαγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε ατομικό – και όχι ομαδικό – αγώνα ασυλίας, με στόχο να διασφαλίσουν την παρουσία τους για ακόμη μία εβδομάδα στο reality επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός, που ανακοίνωσε ήδη από την Κυριακή στους παίκτες του Survivor την αλλαγή στην έκβαση του παιχνιδιού, τους έδωσε στην αρχή του επεισοδίου περισσότερες λεπτομέρειες, αποκαλύπτοντας πως ο νικητής της πρώτης ατομικής ασυλίας έχει τη δυνατότητα να την «απορρίψει», εάν το επιθυμεί, και να τεθεί στη διάθεση των συμπαικτών του στην κάλπη.

Οι παίκτες προσπάθησαν να μη χάσουν κάποια από τις ζωές που είχαν, αλλά οι περισσότεροι έφυγαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Η Σταυρούλα ήταν η πρώτη παίκτρια που έχασε όλες τις ζωές της στον αγώνα.

Η Μαριαλένα από την πλευρά της δεν διαχειρίστηκε έτσι όπως έπρεπε την ήττα της και ξέσπασε σε κλάματα.

Πέραν του κλάματος, ακολούθησε και το αγαπημένο της άθλημα που είναι η γκρίνια, αφού έχει πάρει και επίσημα τον τίτλο από τους συμπαίκτες της.

 

Ωστόσο, στο τέλος έφτασαν ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Σάκης Κατσούλης με τον δεύτερο να παίρνει την ατομική ασυλία.

 

Στο συμβούλιο του νησιού, κλήθηκαν να βγάλουν τον υποψήφιο προς αποχώρηση με τον Γιώργο Λιανό να τους ενημερώνει πώς η 24ωρη ψηφοφορία του κοινού έκλεισε.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, η κουβέντα έπεσε και στην γκρίνια της Μαριαλένας με τον Σάκη να μην αντιδρά και να δίνει ευθύνες και στον ίδιο.

Ο Βασάλος δεν μπορούσε να μην το σχολιάσει λέγοντας στην Μαριαλένα: «Όταν βγεις έξω παντρέψου τον! Σαν αυτόν να σε ανέχεται δεν θα βρεις άλλον».

 

Ωστόσο, η διαδικασία της ψηφοφορίας ξεκίνησε και οι παίκτες αποφάσισαν ποιος θα είναι ο παίκτης που θα βγει στον τάκο.

Ηλίας, Μαριαλένα, Στέλλα, Σάκης, Κωνσταντίνος, Μάριος, Σταυρούλα και Νίκος οδηγήθηκαν για πρώτη φορά στην κάλπη ατομικά, προκειμένου να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Το αποτέλεσμα έδωσε ένα όνομα, αυτό του Νίκου Μπάρτζη, με 3 ψήφους, την ώρα που ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε 2 ψήφους και από μία οι Ηλίας Μπόγδανος, Στέλλα Ανδρεάδου και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

 

Στην αρχή υπήρχαν πέντε διαφορετικές ψήφοι μην ξεκαθαρίζοντας ποιος θα έβγαινε υποψήφιος.

«Καλώς με ψήφισαν. Βάσει στρατηγικής αυτό έβλεπα κι εγώ. Κι εγώ αυτό θα έκανα. Να πω ότι δεν το περίμενα; Το είχα πει και από πριν ότι θα βγω υποψήφιος. Στο σημερινό συμβούλιο έχω έρθει θεατής, θέλω να δω πώς θα κινηθούν τα παιδιά», δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στην πρώτη ψηφοφορία της εβδομάδας στο Survivor, ο οποίος να υπενθυμίσουμε πως είναι τραυματίας.

Η μούντζα στον Βασάλο και η «γκρινιάρα του επάθλου» Μαριαλένα

Ένα απίστευτο σκηνικό περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατά τη διάρκεια του επάθλου της Κυριακής (18/6) ενώ η Μαριάλενα παρότι γκρινιάζει δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό των συμπαικτών της.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα κέρδισαν το έπαθλο και απόλαυσαν θαλάσσια αθλήματα. Ωστόσο, η Μαριαλένα φαίνεται πως γκρίνιαξε ξανά, με αποτέλεσμα οι άντρες της παρέας να την βαπτίσουν ως η «γκρινιάρα του επάθλου», κάτι που η ίδια δεν αποδέχεται.

«Αφού δεν σκότωσα εγώ αυτόν που είχε το τζετ σκι πάλι καλά. Κάναμε flyboard και δεν είχα υπολογίσει, δεν κοιτούσα που πάω και τι κάνω. Και σε κάποια φάση ήταν από κάτω αυτός από το τζετ σκι, μου ρίχνει μια μούντζα, με πέτυχε στο στήθος και με έριξε κάτω», περιέγραψε ο Βασάλος.

 

«Χθες με βγάλατε η γκρινιάρα του επάθλου. Γκρινιάρης είναι ο άνθρωπος που ό,τι και να γίνει γκρινιάζει, είναι μίζερος και έχει μίρλα. Έχω εγώ αυτή τη μίρλα; Απλά σε ένα στάδιο του επάθλου νευρίασα με τον Σάκη και μου έδινε οδηγίες και εγώ ήθελα να το απολαύσω. Ναι, εκείνος μου είπε ότι φοβόταν μη χτυπήσω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι γκρινιάρα» είπε η Μαριαλένα από την πλευρά της, με τον Βασάλο να την αγνοεί πλήρως για όσα έλεγε.