Survivor: Ξάφνιασε τους πάντες το αποτέλεσμα της κάλπης – Άνω κάτω με την στρατηγική ψήφο του Μπάρτζη

Survivor: Ξάφνιασε τους πάντες το αποτέλεσμα της κάλπης – Άνω κάτω με την στρατηγική ψήφο του Μπάρτζη

Ο αγρότης των «μπλε» παραδέχτηκε σε όλους πως...

Kι ενώ η κόντρα του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star καλά κρατεί με τον γυμναστή να προσπαθεί στο επεισόδιο της Τρίτης (13/6) να ξεκινήσει ένα νέο γύρο κόντρας, την παίκτρια να ξεσπάει σε κλάματα και τον σύντροφό της να τον αποστομώνει δείχνοντας για πρώτη φορά την δυσαρέσκειά του, με τα πράγματα στην άλλη ομάδα να είναι δύσκολα για τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα εξηγώντας τον λόγο που δεν τα πηγαίνει τόσο καλά στα αγωνίσματα το τελευταίο διάστημα «Δεν το έχω παρατήσει… δεν μπορώ να συγκεντρωθώ», οι δύο ομάδες έπαιξαν για την τρίτη ασυλία.

Στο τελευταίο ματσάρισμα της τρίτης ασυλίας, δόθηκε η μάχη των μαχών ανάμεσα σε Κατσούλη και Μάριο Πρίαμο με τον πρώτο τελικά να υπερισχύει του αντιπάλου του και να στέλνει έτσι αναπόφευκτα τους Μπλε στο Συμβούλιο να ψηφίσουν τον επόμενο παίκτη τους προς αποχώρηση.

 

 

Να θυμίσουμε ότι την πρώτη ασυλία κέρδισαν οι Μπλε, με τη Μελίνα Μεταξά να βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση, τη δεύτερη ασυλία κέρδισαν οι Κόκκινοι, με τους Μαχητές να στέλνουν στον τάκο τον Νίκο Μπάρτζη, οι οποίοι κλήθηκαν για δεύτερη φορά να ψηφίσουν.

Το αποτέλεσμα της κάλπης τους άφησε με το στόμα ανοιχτό. Για την ακρίβεια, όχι μόνο τους ίδιους αλλά και τους κόκκινους.

Η ψηφοφορία έβγαλε δύο παίκτες υποψήφιους, προς έκπληξη μάλιστα όλων!

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ένα ένα τα ονόματα που άνοιγε από την κάλπη και στο τελευταίο χαρτί έγραφε Μάριος, όνομα που δεν περίμεναν ούτε οι «μπλε», ούτε οι «κόκκινοι» να δουν.

Ως εκ τούτου, μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Νίκο Μπάρτζη, βγήκαν στον τάκο και ο Ηλίας Μπόγδανος και η Στέλλα Ανδρεάδου.

 

 

 

Ο Νίκος Μπάτζης έριξε… μπουρλότο με τη ψήφο του. Η Στέλλα ήταν ήδη ενοχλημένη μαζί του με το τέλος του αγωνίσματος δηλώνοντας στην προσωπική της συνέντευξη «Τραγουδούσε, ήταν σαν να λέει “Χάρη σας κάνω, εγώ είμαι υποψήφιος”».

 

Από την άλλη ο Ηλίας Μπόγδανος προβληματιζόταν με την ψηφοφορία λέγοντας «Δεν θέλω να ψηφίσω κάποιον συμπαίκτη μου».

 

Ο αγρότης των μπλε πάλι, ήταν σίγουρος και όταν βρέθηκε μπροστά στην κάλπη, την ώρα που ψήφιζε απευθύνθηκε στο κοινό και εξήγησε τι θα ακολουθήσει. «Θα σπάσουν τις ψήφους για να μη φανεί ότι είναι συνεννοημένοι».

 

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και αφού δικαιώθηκε πανηγυρικά αναφορικά με τον τρόπο ψηφοφορίας των συμπαικτών του, παραδέχτηκε σε όλους πως αποφάσισε να αλλάξει την ψήφο του, παίζοντας στρατηγικά, καθώς φτάνει το ατομικό, όπως είπε και άρα, όσο πιο πολλοί είναι στον τάκο, τόσο καλύτερα.