Στάθης Σχίζας: «Αφού χρωστάω τη νίκη στον Σπύρο, γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα;»

Στάθης Σχίζας: «Αφού χρωστάω τη νίκη στον Σπύρο, γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα;»

«Αν χρωστάω κάπου ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι στην πρώην σύντροφό μου και στον κόσμο που με στήριξε» δήλωσε ο πρώην νικητής του Survivor

Για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε ο Στάθης Σχίζας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Katerina».

Ο πρώην διαγωνιζόμενο του Survivor σχολίασε και τη δήλωση του Σπύρου Μαρτίκα, ότι του οφείλει σημαντικό ποσοστό της νίκης του. Συγκεκριμένα είπε: «Ο καθένας έχει την άποψή του. Όντως ο Σπύρος με έχει στηρίξει αρκετά, όπως με έχει στηρίξει κι άλλος κόσμος. Οπότε η νίκη... δεν είναι τίποτα δικό μου, εγώ δεν είχα πάει στο παιχνίδι. Αναρωτιέμαι, αφού χρωστάω νίκη στον Σπύρο και σε άλλους, που το λένε, εγώ γιατί πήγα και ταλαιπωρήθηκα και δεν μου το έφεραν στο σπίτι; Αν χρωστάω κάπου ένα μεγάλο ευχαριστώ, είναι στην πρώην σύντροφό μου και στον κόσμο που με στήριξε».

«Με τον Σπύρο ήμασταν πολύ φίλοι, πολύ δεμένοι μέσα στο παιχνίδι. Και όταν βγήκαμε, κάπου χάλασε η σχέση με το νέο παιχνίδι. Εγώ δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Μάλιστα τον είχα πάρει και τηλέφωνο να μιλήσουμε. Δεν ήθελε να το σηκώσει. Πρόβλημά του. Τώρα δεν θέλω ούτε εγώ να το σηκώσει. Ούτε να με πάρει τηλέφωνο. Ο καθένας τη ζωή του και είμαστε μια χαρά», συνέχισε ο Στάθης Σχίζας. «Ισχύει ότι είχαμε πάει σε ένα κάλεσμα κοινό, εντάξει τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά. Δεν μιλήσαμε. Κάτσαμε, φάγαμε, είδαμε τους κοινούς μας φίλους και φύγαμε», πρόσθεσε ο πρώην νικητής του Survivor για έξοδο στην οποία βρισκόταν με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Σχετικά με ένα περιστατικό όπου ανέβασε ένα story η πρώην κοπέλα του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και μετά από λίγο ακολούθησε και ο ίδιος μια αινιγματική ανάρτηση, ο Στάθης Σχίζας σχολίασε: «Τυχαίο θα ήταν, επειδή δεν ακολουθούμε ο ένας τον άλλον, γιατί πρώτη φορά το ακούω αυτό που μου λες. Το σκέφτηκα και το έγραψα. Δεν θυμάμαι καν τι έγραψα. Αλλά καμία σχέση δεν μπαίνουμε στη διαδικασία ο ένας να απαντάει στον άλλον».