Καλομοίρα: «Νόμιζε ότι κάτι μου συνέβη, με ρώτησε αν είμαι καλά κι αν θέλω να πάω σε ψυχολόγο»

Καλομοίρα: «Νόμιζε ότι κάτι μου συνέβη, με ρώτησε αν είμαι καλά κι αν θέλω να πάω σε ψυχολόγο»

«Έτσι, είπα ότι θέλω να κάνω την αλλαγή αυτή»

Για την απόφασή της να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της σε ξανθό απάντησε η Καλομοίρα, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ.

Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι πήρες την απόφαση να γίνεις ξανθιά.

Ούτε εγώ! Μια μέρα πήρα τηλέφωνο τον Δημήτρη Γιαννέτο και του είπα: «Σκέφτομαι να κόψω τα μαλλιά μου και να γίνω ξανθιά». «Κάν’ το, μωρό μου» απάντησε. «Και αν δεν σου αρέσουν, άλλαξέ τα». Πήγα μετά στην κομμώτρια και μόλις το άκουσε μου είπε: «Είσαι καλά; Μήπως θες να πας σε έναν ψυχολόγο;». Νόμιζε ότι κάτι μου είχε συμβεί. Και όντως έτσι ήταν. Ως καλλιτέχνης ένιωσα μια αφύπνιση. Έτσι, είπα ότι θέλω να κάνω την αλλαγή αυτή. Μπορεί στην προσωπική μου ζωή να είμαι πολύ χαρούμενη και ισορροπημένη, η καλλιτεχνική όμως φύση ήθελε να βγουν προς τα έξω τα χρώματά μου – και ξεκίνησα από τα μαλλιά, ήθελα λίγη τρέλα.

Είχες ρωτήσει τον σύζυγό σου τον Γιώργο;

Του είχα πει «αγάπη μου, πώς θα σου φαινόταν να γίνω ξανθιά;». Καλά, του άρεσε αμέσως η ιδέα. Τόσα χρόνια παντρεμένοι, του έδωσα κάτι άλλο να κοιτάει. (Ξεκαρδίζεται!) Στον γιο μου τον Νίκο δεν του αρέσει ακόμα, ενώ ο Δημητράκης, που δεν μου χαλάει χατίρι, μου είπε: «Μαμά, είσαι όμορφη». Το πρώτο πράγμα που μου είπε η Αναστασία όταν με είδε ήταν γιατί δεν άνοιξα πιο πολύ τα φρύδια μου. Κοίτα να δεις, πού το ήξερε αυτό 7 χρόνων παιδί; «Έτσι το κάνει και η Μαντόνα» της απάντησα και της έδειξα φωτογραφίες γιατί φυσικά δεν την ήξερε!