Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Λάγιο: «Αν ήμουν η Ελίνα Παπίλα, θα ένιωθα ότι με άδειαζε»

Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Λάγιο: «Αν ήμουν η Ελίνα Παπίλα, θα ένιωθα ότι με άδειαζε»

«Και να πει ότι "δεν νομίζω ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί του χρόνου". Από που κι ως που;» ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha

Την αντίθεσή της εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου σε όσα είπε σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Γιώργος Λάγιος, σε σχέση με την πορεία της εκπομπής «Είμαστε Μαζί» με την Ελίνα Παπίλα.

Ο Γιώργος Λάγιος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν νομίζω ότι η εκπομπή θα πάρει πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, εφόσον τα νούμερα δεν είναι σε ένα επίπεδο, που θεωρώ ότι πρέπει για να συνεχιστεί. Υποθέτω ότι δεν θα συνεχιστεί… Αυτό το προϊόν θέλει κάποιου άλλου είδους αλλαγές, οι οποίες αν γίνουν, ίσως αλλάξει το αποτέλεσμα, αλλιώς είναι εκεί στάσιμο. Μακάρι να γίνει και η εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη να πάει στο Σαββατοκύριακο. Θα είναι για το καλό και του καναλιού και του τηλεθεατή γενικότερα».

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε μετά την προβολή των δηλώσεών του: «Όσο κι αν συμπαθώ τον Γιώργο Λάγιο, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η δήλωση. Η Ελίνα είναι η κεντρική παρουσιάστρια κι αν ήμουν στην θέση της κι ένας από εσάς έβγαινε κι έκανε αυτές τις δηλώσεις σε μία περίοδο που είναι δύσκολη και τα νούμερα δεν είναι καλά, θα ένιωθα ότι με άδειαζε… Και να πει ότι δεν νομίζω ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί του χρόνου. Από που κι ως που; Θα είχα στενοχωρηθεί στην θέση της Ελίνας. Γιατί να πει ο Λάγιος για τα νούμερα;».