Survivor – Μπάρτζης: «Εγώ έχω φάει πολύ ξύλο από τον Τάκη, οκ τον προστατέψατε»

Survivor – Μπάρτζης: «Εγώ έχω φάει πολύ ξύλο από τον Τάκη, οκ τον προστατέψατε»

Από τους Κόκκινους ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας δοκιμάστηκαν οι δύο ομάδες του Survivor All Star. Μπλε και Κόκκινοι κλήθηκαν να περάσουν από έναν απαιτητικό στίβο μάχης, που συνδύαζε ταχύτητα, δεξιότητα και στόχο.

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μετά από flag race και να στείλουν τους Κόκκινους στην κάλπη. Η ομάδα του Σάκη Κατσούλη, μην έχοντας πια και πολλές εναλλακτικές, ψήφισε για ακόμη μία φορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ποντάροντας αφενός στα χαμηλά του στατιστικά, αφετέρου στην απήχηση που δείχνει να έχει στο τηλεοπτικό κοινό.

Πριν οδηγηθούν στην κάλπη, οι παίκτες εξέφρασαν την άποψή τους για την αμφιλεγόμενη κίνηση του Νίκου Μπάρτζη στο τελευταίο Συμβούλιο Αποχώρησης, εκφράζοντας έντονα την ικανοποίησή του για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια. Οι Κόκκινοι κατέκριναν τη στάση του 28χρονου συμπαίκτη τους, ενώ οι Μπλε το χαρακτήρισαν ως «δική του προσωπική επιλογή».

 

«Έχω φάει πολύ «ξύλο» από τον Τάκη. Εγώ πήρα την επιβεβαίωση ότι ο κόσμος βλέπει αυτά που γίνονται με τον Τάκη και μου βγήκε από μέσα μου, μού έφυγε ένα βάρος ότι δεν είμαι εγώ ο τρελός της υπόθεσης. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο είναι κακό. Αυτός είμαι εγώ», απολογήθηκε ο Νίκος Μπάρτζης.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star, αποδέχθηκε την επανεκλογή του και τόνισε πως εμπιστεύεται την κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

 

«Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια για ακόμη μια φορά. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Πάντα σέβομαι την πλειοψηφία. Πλέον μετά τη συνάντηση που είχα με τη μητέρα μου, δεν με φοβίζει τίποτα. Θα προχωρήσω μέχρι τέλους με αυτή τη δύναμη. Σίγουρα είναι και αγωνιστικοί οι λόγοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.