Κατερίνα Καινούργιου: «Πήρα κρυφά τα κουφέτα του γάμου για να δω ποιον θα παντρευτώ»

Κατερίνα Καινούργιου: «Πήρα κρυφά τα κουφέτα του γάμου για να δω ποιον θα παντρευτώ»

Ποιον αποκάλυψε ότι είδε τελικα στον ύπνο της

Σε μία προσωπική… αποκάλυψη προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια του Alpha παραβρέθηκε στον γάμο της φίλης της, Μαριλού Κόζαρη και του Πάνου Μουζουράκη στην Αίγινα, όπου όπως παραδέχθηκε, «έκλεψε» τα κουφέτα από τον γαμήλιο δίσκο, προκειμένου να δει ποιον θα παντρευτεί. «Να σας πω κάτι να γελάσετε; Την ώρα που γινόταν το μυστήριο, μου είχε πει μία πολύ καλή μου φίλη: "Να πας να πάρεις τα κουφέτα από τον δίσκο και θα τα βάλεις κάτω από το μαξιλάρι σου για να δεις ποιον θα παντρευτείς. Μη σου τα δώσουν στο τέλος"», περιέγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είμαι λοιπόν με τη φίλη μου τη Φιόνα και της λέω: "Τον πηγαίνουν μέσα τον δίσκο, θα μπω στο ιερό να τα πάρω". Και ξαφνικά με βλέπουν την ώρα του μυστηρίου η Μαριλού με τον Πάνο και απόρησαν. Δεν μπήκα μέσα το ιερό, ήταν ακριβώς απ’ έξω», αναφέρει η παρουσιάστρια. «Με βλέπει ο άλλος παπάς που ήταν μέσα και με ρωτάει: "Τι κάνεις;". Του λέω: "Θέλω να πάρω τα τρία κουφέτα". Τα παίρνω και τα βάζω στην τσάντα μου», συνέχισε η παρουσιάστρια.

«Το βράδυ γυρίζουμε σπίτι με τον αδελφό μου, ξεχνιέμαι και με παίρνει ο ύπνος. Είδα τον Κοκλώνη στον ύπνο μου, ξύπνησα αγχωμένη και λέω: "Θεέ μου, είδα τον Κοκλώνη, άρα σημαίνει ότι θα καταλήξω εκεί". Μετά θυμάμαι, ότι πάνω στον χαμό είχα ξεχάσει να βάλω τα κουφέτα και τα έβαλα χθες. "Είδα τη Φιόνα, την άλλη μου φίλη"», κατέληξε την αφήγησή της η Κατερίνα Καινούργιου.